NOVAK JE "ZARĐAO"! Jedna od najboljih teniserki svih vremena ima mišljenje o Đokoviću!

Autor:

Sport

21.03.2024

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Siner je odigrao perfektan meč u Australiji"

NOVAK JE "ZARĐAO"! Jedna od najboljih teniserki svih vremena ima mišljenje o Đokoviću!

Foto: Printscreen/Youtube

Novak Đoković: Odmori su mu potrebni, ali i mečevi

Nakon razočaravajućeg nastupa na Australijan openu i Indijan Velsu, Novak Đoković je odlučio da uzme pauzu od takmičenja kako bi se pripremio za naredne izazove. Martina Navratilova, jedna od najboljih teniserki svih vremena, izrazila je zabrinutost zbog velikih razmaka između turnira koje je Novak imao, tvrdeći da su ti razmaci uzrok njegovih loših rezultata. Ona je istakla da je Novak "zarđao" nakon šestonedeljne pauze, ali da je potrebno vreme i mečevi kako bi se vratio u formu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Martina Navratilova

- Siner je odigrao perfektan meč u Australiji, a to je nešto što vam je neophodono kako biste pobedili nekoga tako kvalitetnog kao što je Novak Đoković. Nakon toga, Novak je uzeo šest nedelja slobodno i sjajno je što je mogao tako dugo da pauzira, ali videlo se da je malo zarđao. Sigurno je da ste odmorni, ali ste takođe neuigrani i samim tim su vam potrebni mečevi kako biste okrenuli stvari. Novak se našao preko puta Nardija, momka koji je bio prilično nadahnut tog dana. Kada ste stariji, teže je živeti i igrati kada imate loš dan. Ipak, ne bih marila da imam Novakov mentalni sklop, a siguran sam da se ni on ne opterećuje - rekla je Martina Navratilova. 

Kritike i očekivanja


Eliminacija u polufinalu Australijan opena i poraz od 123. tenisera sveta, Luke Nardija, pokrenuli su priče o kraju ere za Novaka Đokovića. Mnogi su očekivali spektakl od njega na početku 2024. godine, ali su rezultati bili ispod očekivanja. Ipak, odluka o odustajanju od nastupa u Majamiju ukazuje na to da Novak želi da se fokusira na povratak u vrhunsku formu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vladimir

22.03.2024 13:38

Otišao je da se manekeniše i da kukumavči kako ne može bez dece jer mu stalno nedostaju, sad u 21 veku kad možeš da ih vidiš i čuješ kad god, gde god. Bolje onda da ne igra nego ovako kao neka baba.