PARTIZANU SE KOMPLIKUJE SITUACIJA POSLE PORAZA: Evo ŠTA je sada potrebno crno-belima za plasman u plej-in!

Autor:

Sport

21.03.2024

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao do iznenađenja "parni valjak".

PARTIZANU SE KOMPLIKUJE SITUACIJA POSLE PORAZA: Evo ŠTA je sada potrebno crno-belima za plasman u plej-in!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana su večeras u prepunoj Areni poraženi od madridskog Reala u 31. kolu Evrolige rezultatom 76:88.

Iako u beogradskoj hali nije gde "igla imala da padne", Željkovi igrači nisu mogli da se odupru moćnom Kraljevskom klubu i prirede iznenađenje protiv prvoplasiranog tima koje bi ih izuzetno približilo plasmanu u nokaut fazu Evrolige.

Nakon što je "propala" ova prilika za crno-bele, nema vremena za očajavanje, jer je sve i dalje u Partizanovim rukama. Ili bi barem trebalo da bude. Naime, crno-beli sada imaju identičan skor kao Anadolu Efes koji je nažalost na jedvite jade uspeo da savlada Albu večeras, dok će Valensija sutra na gostovanju Monaku biti u prilici da pretekne Partizan na tabeli ukoliko savlada tim Saše Obradovića. Ipak, u poslednjem kolu će "parni valjak" odmeriti snage sa španskim timom, a s obzirom na to da su ih u prvom meču savladali, crno-beli će u slučaju da pobede sve utakmice do kraja biti iznad "šišmiša".

Standings provided by Sofascore

Do tada, Partizan mora da savlada Olimpijakos kod kuće i Albu u gostima, ukoliko želi da o svojoj sudbini odlučuje u poslednjem kolu, ali je otežavajuća okolnost što bi u priču mogao da se uključi i recimo Bajern protiv kog crno-beli imaju negativan skor. Za razliku od minhenskog tima, u međusobnim duelima igrači Željka Obradovića bolji su od Efesa i milanske Olimpije.

U principu - crno-beli ne treba mnogo da kalkulišu i moraju da pobede sva tri meča do kraja, jer bi u tom slučaju vrlo verovatno završili kao desetoplasirani. Očekuje nas papren period u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading