VRATIĆE SE NOVAK JOŠ JAČI! Legendarni as VERUJE u Đokovića!

Autor:

Sport

16.03.2024

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši teniser Džon Izner ubeđen je da će se Srbin vratiti na pobednički kolosek.

VRATIĆE SE NOVAK JOŠ JAČI! Legendarni as VERUJE u Đokovića!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji svetski teniser Novak Đoković iznenadio je mnoge porazom u trećem kolu Mastersa u Indijan Velsu od Italijana Luke Nardija.

Ovaj neuspeh zabrinuo je njegove navijače, ali nekadašnji teniser Džon Izner smatra da nije vreme da se Srbin tako olako otpisuje. Amerikanac ističe da je prvi reket sveta svestan da mu je igra bila na niskom nivou i da je to bio ključni faktor poraza.

Uprkos tome, Izner veruje da će Novak uspeti da se vrati na pravi put.

- Ja još ne paničim. Na meču sa Sinerom u Australiji, on je priznao da mu je igra bila na niskom nivou. I rekao je to ponovo, nivo je bio loš. Ipak, mi smo tako navikli na Novakovu veličinu da i kad izgubi, odmah se iznenadimo - rekao je Džon Izner.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Džon Izner

Bivši teniser poznat po ubojitom servisu smatra da je Novak veoma svestan svog potencijala i da će se potruditi da ispravi greške i poboljša svoju igru. Njegovi navijači i ljubitelji tenisa širom sveta veruju da će se Đoković vratiti na pobednički kolosek i ponovo pokazati svoju veličinu.

Istovremeno, Izner podseća da Novak Đoković nije stran ovakvim izazovima i da je u prošlosti uspevao da se izbori sa sličnim situacijama. Napominje da je srpski as postao simbol teniske veličine i da su ljudi navikli da ga vide kao neprikosnovenog šampiona.

Ipak, prema mišljenju Amerikanca, ovakvi rezultati mu nisu nepoznanica.

- Nisu mu strani ovako čudni porazi. Ipak, ja ne bih još paničio. On će sve to srediti, tačno zna šta je potrebno da uradi - zaključio je Džon Izner.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading