ZAGRIZAO JE HRANU KOJU JE NARUČIO, A ONDA JE IZLETELO NEŠTO ODVRATNO IZ NJE: Rasulo se po tanjiru, bilo ih je čak OSAM, sve se desilo u poznatom restoranu! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je zagrizao hranu, primetio je crne tačke.

ZAGRIZAO JE HRANU KOJU JE NARUČIO, A ONDA JE IZLETELO NEŠTO ODVRATNO IZ NJE: Rasulo se po tanjiru, bilo ih je čak OSAM, sve se desilo u poznatom restoranu! (VIDEO)

Foto: instagram

Žena u Delhiju, Išani, ostala je užasnuta nakon što je 7. marta pronašla osam bubašvaba u obroku koju je naručila u popularnom kafiću Madras u Konot Plejsu. Ona je restoran posetila sa prijateljem, koji kad je zagrizao jelo, primetio je neobične crne tačke.

Nakon detaljnijeg pregleda, otkrila se užasna istina: u pitanju su bili žohari. Ne jedan, već osam insekata pronađeno je kako se gnezdi unutar nabora jela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ishani (@ishanigram)

U želji da dokumentuje šokantno otkriće, Išani je odmah zamolila svog prijatelja da snimi video. Međutim, pre nego što su završili snimanje, osoblje restorana je intervenisalo i otkinulo kontaminirani deo. Uprkos tome, Išani nije bila neodlučna. Ona je podelila video na društvenim mrežama i predala snimak medijima, koji su ga potom podelili na platformama društvenih medija, što je izazvalo negodovanje među korisnicima. Deleći video na Instagramu, napisala je:

- Ne razumem kako je u užurbanom četvrtku sa 30 mušterija svakog sata, tako poznati restoran mogao da bude tako nemaran. Njihova kuhinja je bila užasna, smrdela je, a polovina kuhinje nije imala krov. Zgrožena sam onim što sam videla i neću da odustanem od ovoga. Imam svako pravo na bezbednost, čak i na bezbednost hrane.

Snimak hrane zaražene bubašvabama brzo je postao viralan, a mnogi su izražavali gađenje i pozivali na strožije higijenske propise u restoranima. Ona se tu nije zaustavila i zbog ovoga smatra restoran odgovornim, te je podnela zvaničnu prijavu policiji, piše "NDTV".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading