GINEKOLOG PRONAŠAO KOD PACIJENTKINJE NEŠTO OD ČEGA ĆE VAM SE POVRAĆATI: Kada je UGLEDAO, oblio ga hladan ZNOJ (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

04.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu bilo jasno kako se to dogodilo.

GINEKOLOG PRONAŠAO KOD PACIJENTKINJE NEŠTO OD ČEGA ĆE VAM SE POVRAĆATI: Kada je UGLEDAO, oblio ga hladan ZNOJ (VIDEO)

Foto: Shutterstcok, doktor

Svima je jasno da su ginekolozi ti koji su se doslovno "svega", nagledali i sve to zadržali za sebe. Sada kada su popularne društvene mreže, neke stvari izlaze na površinu, pa i one o kojima se ne govori. 

Većina žena se na dan pregleda kod ginekologa spremi u svekom smislu, ali postoje i oni posebni slučajevi. Ipak, ginekolozi su tu da nam pomognu, jer mnoge žene nisu ni svesne šta im se događa. 

Doktor Marko Kaliks je postao glavna tema medija, nakon što je objavio snimak koji je postao veoma viralan. 

Dr Kaliks je ispričao svojim pratiocima, gde je podelio veoma neprijatno iskustvo u ginekološkoj ordinaciji. 

Priču koja sledi u nastavku pogledalo više od milion ljudi

 

 

- Rekla je da ima nešto neobično u njenom polnom organu. Bila je veoma uznemirena i znojava, a dodala je da ima problem sa spavanjem - započeo je svoju priču Marko. 

Naknadni pregled otkrio je šokantnog krivca za simptome koje je žena osećala.

- Kada sam stavio spekulum, mislio sam da je to neka udica. Na kraju smo ustanovili da je to bubašvaba koju sam morao da uklonim - opisao je dr Kaliks koji se inače susretao sa mnogo toga.

Ranije je otkrivao da je ženama morao da vadi prezervative, minijaturne igračke za odrasle, ali da je ovo ostavilo najveći utisak na njega. Dodao je da mu još uvek nije jasno kako je bubašvaba mogla da završi u va*ini.

Inače, jedna stranica navodi da "bubašvabe više vole tamna, vlažna mesta za skrivanje i razmnožavanje" i mogu da "spljošte svoja tela kako bi stale u uska područja". Predugo ostavljanje predmeta u ženskom polnom organu može da dovede do infekcija, oštećenja tkiva i drugih komplikacija. Ginekolog je upozorio sve žene da obrate pažnju na neobične simptome koji uključuju iscedak, krvarenje, otoke ili osip.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading