OBRVE SU JOJ PREKRIVALE CELO ČELO: Onda je povukla DRASTIČAN POTEZ - nećete verovati kako sada izgleda (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo je privukla pažnju obrvama, onda je drastično promenila izgled.

OBRVE SU JOJ PREKRIVALE CELO ČELO: Onda je povukla DRASTIČAN POTEZ - nećete verovati kako sada izgleda (FOTO)

Foto: Facebook/Printscreen/A different type of Art

Anzhelika Protođakonova, mlada Ruskinja koja živi u Jakutsku, postala je poznata širom sveta zbog svojih ogromnih obrva koje su je proslavile 2018. godine. Njene neobične obrve, koje su zahvatale veći deo njenog celog čela, izazvale su veliku pažnju javnosti i postale njen zaštitni znak. Iako je bila zbunjena i stidljiva na početku zbog velike pažnje koju je privukla, Anzhelika je odlučila da prihvati svoj jedinstveni izgled i da čak počne da ih još više ističe.

Od stida do slave

Nakon što je fotografija ove devojke postala viralna, ona je počela da sarađuje sa velikim brendovima zbog svog hrabrog izgleda. Međutim, nedostatak razumevanja i surove kritike nisu je obeshrabrile. Naprotiv, Anzhelika je odlučila da nastavi da ističe svoje neobične obrve, bez obzira na reakcije okoline, piše "Miror".

Foto: anzhelika_protodiakonova/Instagram

Postala je popularna zbog svojih obrva, a onda ih je uklonila


Promena i iznenađenje

Međutim, nedavno se Anzhelika pojavila u javnosti sa potpuno drugačijim izgledom. Fotografije koje je podelila sa svojih 102.000 pratilaca na Instagramu pokazale su je u potpuno novom svetlu. Njene obrve su zamenjene prirodnijim i definisanim, a njen stil je postao glamurozniji.

Osim transformacije njenog izgleda, Anzhelika je promenila i fokus svog života. Sada se manje koncentriše na svoj izgled, a više na iskustva. Postala je uticajna ličnost u oblasti hrane i često je viđena kako uživa u restoranima širom sveta.

Dok su mnogi oduševljeni njenom transformacijom, neki ipak čeznu za njenim jedinstvenim izgledom koji ih je osvojio na početku. Mnogi su pozvali Anzheliku da vrati svoje neobične obrve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading