VOJAŽ SE SKINUO U TERETANI! Žene odlepile, muškarci ga prozivaju da ne trenira dovoljno! Evo šta je odgovorio! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper svima zapušio usta!

VOJAŽ SE SKINUO U TERETANI! Žene odlepile, muškarci ga prozivaju da ne trenira dovoljno! Evo šta je odgovorio! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Vojaž

Mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž u poslednje vreme redovno trenira u teretani, pa na društvenim mrežama pokazuje koliko je izvajao telo, a sada je njegova fotografija na kojoj je bez majice napravila haos! Naime, on se sa nekoliko drugova razgolitio, pa su se slikali u ogledalu nakon treninga. 

Foto: Instagram printscreen

Vojaž sa drugovima u teretani

 

Dok su devojke mahom pisale da su oduševljene onim što je Vojaž napravio od svog tela, muškarci su ga prozivali i pisali da treba da radi na tome da poveća masu nogu, jer po svemu sudeći trenira samo ruke. 

Kako je pevač video šta se piše po društvenim mrežama, on je odmah reagovao, pa je na Instagramu pokušao da spusti prašinu koja se podigla.

- Vidim da pišete da treba da radim noge. Ja vas pozivam da poslušate moju novu pesmu, koja je nedavno izašla. Pustite teretanu - rekao je pevač. 

Inače, Mihajlo je i te kako fokusiran na svoju karijeru i objavljivanje novih pesama, da je skoro pričao o tome kako je od uštede uspeo sebi da obezbedi krov nad glavom.

- Mnogo mi znači što sam sebi obezbedio krov nad glavom, što sam ulagao u nekretnine i uspeo da kupim veliki penthaus. Godina 2023 je za mene bila sigurno najuspešnija i mislim da bez lažne skromnosti to mogu da kažem. Mislim da je pametno ulagati novac u tom smeru, to se uvek isplati. Planiram da uzmem i jedan hotel, naravno ako se sve kockice poklope to će biti tako i već imam neke planove kako da to najbolje pretočim u delo. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading