KARIJERA MU JE BILA UGROŽENA! Stigle OHRABRUJUĆE vesti za reprezentativca Srbije!

Autor:

Sport

21.02.2024

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak ga uskoro možemo očekivati na terenu.

KARIJERA MU JE BILA UGROŽENA! Stigle OHRABRUJUĆE vesti za reprezentativca Srbije!

Foto: Starsport

Po mnogima jedan od najvećih talenata srpskog rukometa, Stefan Dodić, nedavno je zabrinuo celokupnu sportsku javnost svojim zdravstvenim problemom. Naime, tridesetogodišnji srednji bek izgubio je čak 30% mišićne mase, što je izazvalo opravdanu zabrinutost među ljubiteljima ovog sporta.

Trener Vojvodine, Boris Rojević, nedavno je obavestio javnost o zdravstvenom problemu Dodića, nagoveštavajući moguće komplikacije u vezi sa njegovom karijerom. Međutim, direktor Novosađana Darko Jevtić, dao je nešto optimističniji ton, ističući da se mladi rukometaš očekuje na terenu u roku od 15 do 20 dana.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Dodić

Stefan Dodić, rođen u Vranju, već sa svega 20 godina, stekao je reputaciju jednog od najtalentovanijih srednjih bekova sveta. Njegova rukometna karijera obuhvata angažmane u renomiranim klubovima poput Metalurga iz Skoplja, Aerodroma, Ohrida, Vardara, Vive Kilcea, Zagreba i slovenačkog Celja. Posebno impresivan podatak je taj da je postao najmlađi strelac u istoriji Lige šampiona.

Svoj talenat i kvalitet potvrdio je i u juniorskoj reprezentaciji Srbije, osvojivši zlato na Evropskom prvenstvu u Portugalu 2022. godine, gde je takođe bio proglašen za najkorisnijeg igrača takmičenja. S obzirom na svoj izuzetan talenat i postignute uspehe, očekuje se da će Dodić biti predvodnik srpskog rukometa u narednih desetak godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading