MIRNO ČEKA DA PEŠACI PREĐU ULICU: Žoc uslikan na semaforu! Nećete verovati šta vozi trener Partizana (FOTO)

Autor: P. Z.

Sport

21.02.2024

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Obradović nije bio nervozan zbog gužve u saobraćaju.

MIRNO ČEKA DA PEŠACI PREĐU ULICU: Žoc uslikan na semaforu! Nećete verovati šta vozi trener Partizana (FOTO)

Foto: Starsport

Željko Obradović

Najtrofejniji evropski košarkaški trener Željko Obradović već treću sezonu zaredom sedi na klupi Partizana, sa kojim beleži zapažene rezultate u Evroligi, a u slobodno vreme voli da se provoza beogradskim ulicama.

Popularni Žoc je idol grobara, koji pomno prate svaki njegov korak, a pre nešto više od godinu dana se na društvenim mrežama pojavila jedna zanimljiva fotografija.

Naime, jedan korisnik Tvitera je objavio fotku nastalu na Novom Beogradu i na kojoj se može videti kako Obradović u svom malenom automobilu "Fijat 500" čeka na semaforu da pešaci pređu ulicu, kako bi on skrenuo desno.

Ono što je svima zapalo za oko je da Željko poštuje propise, pošto iako je imao uslovno zeleno svetlo, sačekao je pešake da prođu, pre nego što stisne gas i nestane u magli.

Iako je na terenu poznat kao dosta temperamentan i kao neko ko često podvikne svojim izabranicima, ovde je mirno čekao svoj red i nije ga previše iznervirala čuvena beogradska gužva u saobraćaju.

Ova fotografija verovatno je nastala posle treninga crno-belih, pošto je uslikana u neposrednoj blizini Arene.

Korisnici Tvitera bili su oduševljeni ovom slikom, a mnogi su u komentarima ponosno otkrivali da su imali prilike da vide Željka u svom automobilu na ulicama Beograda.

Iako je fotografija stara skoro punih 14 meseci, Željka i dalje možete videti u istom automobilu, pošto ga za sada nije menjao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading