ZABELELA SE IVANJICA! Grad zasuo dvorište porodične kuće, a ništa bolja situacija nije ni u Kruševcu! POGLEDAJTE SNIMKE SA LICA MESTA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.02.2024

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takođe, grad je padao i u Kruševcu.

ZABELELA SE IVANJICA! Grad zasuo dvorište porodične kuće, a ništa bolja situacija nije ni u Kruševcu! POGLEDAJTE SNIMKE SA LICA MESTA! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Nevreme je danas pogodilo delove zapadne Srbije, a u Ivanjici je grad tukao čak nekoliko minuta.

Grad veličine graška zasuo je dvorište jedne kuće, ali i okolinu, vidi se na snimku koji je objavljen na Instagram stranici "192_rs".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

"Bolje i sad da pada nego u maju i julu", "Znači opet nam se smeši ludo proleće", pisali su ljudi u komentarima.

Takođe, grad je padao i u Kruševcu, što se može pogledati na snimku ispod: 

 

 

Do kraja nedelje sunčano, a za vikend kiša

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano vreme, posle podne osetno toplije uz postepeno umereno naoblačenje, koje će se sa severa i zapada do kraja dana proširiti i na ostali deo zemlje, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Prema vremenskoj prognozi koju je objavio RHMZ, sutra će duvati slab i umeren vetar, u planinskim predelima i na severu Vojvodine povremeno i jak, južni i jugoistočni, a temperature će se kretati od minus dva do 18 stepeni.

U Beogradu će pre podne biti pretežno sunčano, posle podne osetno toplije uz postepeno umereno naoblačenje, ali će se zadržati suvo. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, sa temperaturama od dva do 18 stepeni.

U narednih nedelju dana zadržaće se promenljivo i natprosečno toplo vreme uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, u petak i za dane vikenda na zapadu zemlje se očekuje kiša. Inače, u Srbiju stiže pesak iz Sahare.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading