MAJCI I ADVOKATIMA NAVALJNOG ZABRANJENO DA UĐU U MRTVAČNICU! Smrt ruskog opozicionara još uvek pod velom misterije!

Autor:

Svet

19.02.2024

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova gazeta je juče objavila da se telo Navaljnog nalazi u Okružnoj kliničkoj bolnici u Salehardu.

MAJCI I ADVOKATIMA NAVALJNOG ZABRANJENO DA UĐU U MRTVAČNICU! Smrt ruskog opozicionara još uvek pod velom misterije!

Foto: Tanjug/AP

Kira Jarmiš, portparolka ruskog opozicionog političara Alekseja Navaljnog, koji je u petak preminuo u zatvoru, saopštila je da njegovoj majci i advokatima jutros nije dozvoljeno da uđu u mrtvačnicu i da zaposleni u mrtvačnici nisu odgovorili na pitanje da li se tu nalazi telo Navaljnog.

- Aleksejeva majka i njegovi advokati stigli su u mrtvačnicu rano ujutru. Nije im bilo dozvoljeno da uđu. Jedan od advokata je bukvalno izbačen - napisala je Jarmiš na društvenoj mreži X.

Jarmiš nije navela o kojoj mrtvačnici je reč, ali je Nova gazeta juče objavila da se telo Navaljnog nalazi u Okružnoj kliničkoj bolnici u Salehardu.

Ruski opozicionar Aleksej Navaljni preminuo je u petak, 16. februara, saopštila je Federalna kazneno-popravna služba Rusije za Jamalo-Nenecki okrug, dodavši da se Navaljni osećao loše posle jutarnje šetnje i da je izgubio svest, nakon čega je neuspešno reanimiran.

Navaljni je služio kaznu zatvora od 30 godina zbog osnivanja i finansiranja ektremističke organizacije i njenih aktivnosti, a bio je poznat kao oštar kritičar Kremlja.

Podsećamo, telo Alekseja Navaljnog pre nekoliko dana je nestalo, a juče se pojavila informacija da je "pronađeno" i da su na njemu vidljivi tragovi  modrica i podliva. Kako su ruski mediji tvrdili, modrice su najverovatnije posledica konvulzija koje je pretrpeo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading