REKLA SAM DA ĆU BITI NAJBOLJA RIBA! Jovana Jeremić se slikala u teretani! Posle treninga pokazali figuru, svi ostali u neverici! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana pokazala koliko je disciplinovana!

REKLA SAM DA ĆU BITI NAJBOLJA RIBA! Jovana Jeremić se slikala u teretani! Posle treninga pokazali figuru, svi ostali u neverici! (FOTO)

Foto: ST/Nebojša Mandić

Jovana Jeremić

Voditeljka na Pink televiziji Jovana Jeremić pokazala je kako izgleda posle jakog treninga u teretani, pa je još jednom podsetila sve da će do leta biti neđu najzgodnijim javnim ličnostima. Ona je na Instagramu napisala čemu teži, a ovakve njene objave naprave pravi haos na društvenim mrežama.

Rekla sam da ću ovog leta biti najbolja i najkompletnija riba na Balkanu. Ja sve što kažem, tako i bude! U ljubavi sam sa svojim telom i volim kako izgleda - objasnila je voditeljka. 

 

 

Inače, pored teretane i fitnesa, Jovana i te kako vodi računa o tome šta jede, pa neretko sa drugima na društvenim mrežama deli trikove za bitku liniju, bez previše gladovanja. 

Ona već duže vreme uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, kog sve više pokazuje u javnosti.

Dragan ima dušu. On je odgovor na pitanje ko je Jovana Jeremić. On je muška kopija Jovane Jeremić. Ono što jedem ja, to jede i Dragan. Onoliko koliko treniram ja, trenira i Dragan. Ono što Dragan voli da obuče, oblačim i ja, iste boje, iste oblike. Iste tipove automobila, mi volimo iste stvari. Uvek sam pričala da meni mogu da pariraju jedino jaki muškarci. Muškarci koji u svakom trenutku znaju šta žele. Ne volim da radim ništa mlako, pa ni da uzalim u odnose koji su mlaki. Takva sam i neću ni zbog koga da se menjam. Vuk sam samotnjak, ali kad uđem u odnos dajem sto posto sebe - navela je Jovana za Informer.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading