NA PINK TELEVIZIJU GLEDAM KAO NA DRUGO DETE! Jovana Jeremić izjavom napravila skandal! Evo koliko je posvećena poslu! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.02.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davala sam ove tri godine celu sebe. Sada planiram još jače i bolje!

NA PINK TELEVIZIJU GLEDAM KAO NA DRUGO DETE! Jovana Jeremić izjavom napravila skandal! Evo koliko je posvećena poslu! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditeljka Jovana Jeremić kaže da je Pink televizija kao njeno drugo dete. Ona tvrdi da je do te mere posvećena poslu, da je celu sebe davala, ali da će nastaviti u tom smeru još više u budućnosti, te planira da napravi još veće rezultate na poslovnom planu.

- Moj život je televizija Pink. Davala sam ove tri godine celu sebe. Sada planiram još jače i bolje, jer, Pink je moja druga kuća i gledam na nju kao na svoje drugo dete - napisala je voditeljka na Instagramu.

Foto: Instagram printscreen

Jovana Jeremić

 

Ona je i ranije pričala koliko je posvećena poslu, pa su mnoge izjave postale viralne.

- Nemam radno vreme. Moj posao je moj život. I svi ljudi u mom životu spadaju u moj životni biznis. Zato me je teško pratiti. Zato me nećete videti u aferama, niti u vezama sa bilo kakvim muškarcima. Neću da trošim svoje dragoceno vreme na nebitne muškarce. Biram kome pozajmljujem svoju moć. Samo na velike premijere. Nikad nisam gledala na sat, ceo život obavezama i poslu pristupam odgovorno i zato samo mogla i iz kafane da odem na ispit, iz provoda na posao, ali sam uvek postizala vrhunske rezultate. To je posvećenost, to je ljubav, to je emocija. Postala sam muškarac za kojeg sam želela da se udam. Onaj po mojoj meri. U deficitu pravih muškaraca, ja sam postala taj pravi muškarac. Ponosim se time. Da vaspitam one slabe kako da tretiraju prave žene - rekla je jednom prilikom voditeljka.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading