HRVATICA POKAZALA TRI PRSTA UŽIVO U PROGRAMU! Riječanka koja želi da predstavlja Srbiju na Evroviziji poručila: Od večeras sam SRBOS!

Autor:

Zabava

13.02.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Martina Vrbos iznenadila publiku voditelja Ognjena Amidžića!

HRVATICA POKAZALA TRI PRSTA UŽIVO U PROGRAMU! Riječanka koja želi da predstavlja Srbiju na Evroviziji poručila: Od večeras sam SRBOS!

Foto: printscreen/RTVPink

Voditelj Ognjen Amidžić ovog utorka ugostio je u emisiji "Amidži šou" bivše zadrugare Milicu Kemez i Boru Santanu, pevača Džordžija, repera Dragomira Despića Desingericu i njegovu suprugu Nevenu, pevačicu Vesnu Vukelić Vendi i pevačicu Martinu Vrbos

Martina je privukla veliku pažnju domaće javnosti jer dolazi iz Hrvatske, a prijavila se da predstavlja Srbiju na Evroviziji. Zbog ovoga je dobila napad iz Hrvatske, a kako je objasnila, ona već neko vreme ima i srpska dokumenta.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Martina Vrbos u emisiji Amidži šou

Martina je u jednom trenutku pokazala tri prsta uživo u programu, te dodala da je od večeras publika može zvati Martina Srbos.

Martina je izvala i kabare tačku, kakvu je izvodila u striptiz klubu u Americi.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Martina Vrbos zapevala

Inače, Martina je nedavno izjavila da je ne zanima što dobija "hejterske" komentare na društvenim mrežama.

- Ma, ko mene može uznemiriti? Neostvareni ljudi koji imaju vremena iza ekrana svojih telefona da vode borbu... S kim tačno? Sa mnom ne! Ja se borim samo u krevetu, a ovako se slatko nasmejm. Pored dvoje male dece, nemam vremena da čitam komentare svih tih "doktora znanosti", ali evo, obećavam, čim uhvatim malo vremena, pročitaću sve. Ja sam žena koja je u estradnoj industriji i sve što radim je šoubiz. Ako nisam u stanju podnositi komentare, kritike, napade, onda treba da budem službenica na šalteru, a ne pevačica. Sve je to deo posla koji je ponekad lep, a ponekad ružan, kao i svaki drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading