HRVATICA ŽELI DA PREDSTAVLJA SRBIJU, NAPALI JE NA MREŽAMA: Pevačica se hitno oglasila povodom učešća na Pesmi za Evroviziju! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.02.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Martina Vrbos odgovorila na prozivke saopštenjem na društvenoj mreži Instagram!

HRVATICA ŽELI DA PREDSTAVLJA SRBIJU, NAPALI JE NA MREŽAMA: Pevačica se hitno oglasila povodom učešća na Pesmi za Evroviziju! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Martina Vrbos (39), hrvatska pevačica koja godinama živi i radi u Beogradu, prijavila je svoju pesmu na takmičenje "Pesma za Evroviziju" i trudiće se da predstavlja našu pesmu u Malmeu, gde se ove godine održava Evrovizija. Ona će se publici predstaviti pesmom "Da me voliš", a zbog toga što je odlučila da nas predstavlja na Evroviziji, našla se na meti kritika i negativnih komentara, uglavom naroda iz Hrvatske.

Republika

Foto: printscreen/TV Pink

Martina Vrbos

Martina je odlučila da odgovori na prozivke putem objave na društvenoj mreži Instagram.

- Ja sam Martina Vrbos, umetnica, pevačica. Jeste li znali da umetnici nemaju poreklo, zemlju, državljanstvo i nacionalnost? Jeste li znali da umetnici ne znaju ni za boju kože? Jeste li znali da je umetnicima u muzičkoj industriji, kojoj ja pripadam, muzika jedina religija? Ako niste, vreme je da i mediji i svi ostali shvate da (potencijalno) Srbiju na Evrosongu u Malmeu naće predstavljati Hrvatica, već pevačica, umetnica koja je u klubu Kvinsi Džouns pevala pred velikim muzičkim imenima u publici i nisu me pitali ko sam i odakle sam, već su aplaudirali MUZICI koju sam pevala celu minutu. Sada vi meni recite ko sam ja i ko će, u slučaju da pesma "Da te volim" pobedi, predstavljati Srbiju u Malmeu - napisala je Martina.

 

 

Pevačica je i ranije govorila na ovu temu za medije.

- Ja jesam Hrvatica. Međutim, ja sam i državljanka Republike Srbije u kojoj živim sad već više od decenija. To je zemlja u kojoj su rođena moja deca. Da nije primitivne politizacije na svim nivoima, pa i na nivou muzike i zabave, gde je ni slučajno ne bi smelo biti, nikada niko ne bi nikome postavio takvo pitanje, pa ni mediji meni. Iz inata ću pobediti i svim srcem predstavljati svoju Srbiju u Malmu! Dosta je bilo! - rekla je Martina, preneo je "Mondo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading