OTKRIVEN VODITELJSKI DUO ZA PZE: Uz Draganu Kosjerinu na bini će se naći ovaj FRAJER!

Autor:

Zabava

23.01.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Milana Marića ponovo je angažovan glumac!

OTKRIVEN VODITELJSKI DUO ZA PZE: Uz Draganu Kosjerinu na bini će se naći ovaj FRAJER!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Marić, Dragana Kosjerina

Ovogodišnji angažman voditelja za takmičenje "Pesma za Evroviziju" pripao je glumcu Slavenu Došlu, saznaje Telegraf. Nakon prošlogodišnjeg voditelja Milana Marića, očekuje se da će Došlo zajedno sa voditeljkom Draganom Kosjerinom doneti novu energiju ovom popularnom događaju.

Slaven Došlo je već počeo sa pripremama za voditeljski angažman, a očekuje se da će njegovo prisustvo doprineti posebnoj atmosferi ovogodišnjeg takmičenja. Čini se da će ova godina biti još uzbudljivija sa novim voditeljskim tandemom i raznolikim izvođačima koji će se takmičiti za priliku da predstavljaju Srbiju na "Pesmi Evrovizije" u Malmeu sledeće godine.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Slaven Došlo

Već je objavljen spisak takmičara za ovogodišnje takmičenje, a selekciona komisija RTS-a odabrala je 28 kompozicija koje će se takmičiti na festivalu "Pesma za Evroviziju 2024".



Među odabranim kompozicijama su Nemanja Radošević sa pesmom "Jutra bez tebe", Bojana x David sa numerom "No No No", Marko Mandić sa pesmom "Dno", kao i Dušan Kurtić sa numerom "Zbog tebe živim". Pored njih, na takmičenju će se naći i Milan Bujaković, Hydrogen, Kat Dosa, Filarri, M.IRA, Saša Báša i Virtual Ritual, Hristina, Kabala, Martina Vrbos, Breskvica, Ivana Vladović, Lena Kovačević, Keni nije mrtav i mnogi drugi izvođači sa različitim muzičkim stilovima i temama.

Kako se bliži kraj februara, tako raste i interesovanje za ovogodišnje takmičenje "Pesma za Evroviziju", a uloga voditelja je još jedan od elemenata koji će doprineti da ovo takmičenje bude još uzbudljivije i nezaboravnije za sve ljubitelje muzike i šou programa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading