FATALNA PLAVUŠA SAMO DELUJE SLATKO: Bavi se onim o čemu bi i MUŠKARCI dva puta razmislili i rekli "NE" (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni "jači pol" se ne bi usudio na ovo.

FATALNA PLAVUŠA SAMO DELUJE SLATKO: Bavi se onim o čemu bi i MUŠKARCI dva puta razmislili i rekli "NE" (FOTO/VIDEO)

Foto: instagram/printscreen/lindsaymariebrewer

Opasna zanimanja nekim ženama su u krvi. Upravo je tako i lepoj plavuši koja ne strahuje za svoj život već sledi svoje snove. Linda Brever je plavokosa lepotica koja ima opasan hobi, a on je samo za izdržljive. Ovo je izuzetno privlačno za one koji vole automobile, a iako takvih ima mnogo, neće se svako usuditi na ovo. Plavuša koju Instagram korisnici obožavaju, često kači svoje fotografije u automobilu zbog čega joj još više ostavljaju lepe komentare ispod posta na mrežama. Linda učestvuje u trkama automobila i u tome je uspešna.

Ovoga puta, izazvala je pažnju svojim putovanjem u Majami gde je otišla sa drugaricama. Takođe, ona je pokazala svoje trbušanjake u kratkom topu i farmerkama.

Njeni pratioci su ostali zadivljeni što su javno i izrazili. 

"Lepa žena", "Ti si neverovatna", "Tako si neverovatna i divna", "Zapanjujuća si", "Najbolja i najlepša", pisali su joj u komentarima.

Foto: instagram/printscreen/lindsaymariebrewer

Plavuša se trka automobilom

Lindzi se takmiči u IndiNKST-u za Juncos Hollinger Racing i ima mnogobrojne pratioce na društvenim mrežama. Više od dva miliona ljudi na društvenoj mreži Instagram prati šta se dešava u njenom životu. To uključuje glamurozne slike i snimke iza kulisa njenog javnog života na trkačkoj stazi. Njeni fanovi kažu da je "najse*sipilniji vozač trka ikada".

U jednom od videa pokazala je kako izgleda priprema za ulazak u automobil, a potom i za trku. Od slušalica, do odela i kacige, izuzetno je važno i da verujete u sebe. Sela je u automobil i pokazala je šta zna.

Da li biste se vi usudili na ovako nešto?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading