NA LICE JE STAVILA HRANU KOJU SVAKA DOMAĆICA U SRBIJI IMA U FRIŽIDERU: Čisti PORE, a šminka će nakon nje izgledati NAJBOLJE DO SADA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova maska nije agresivna, te se nakon nje možete šminkati i neće biti posledica.

NA LICE JE STAVILA HRANU KOJU SVAKA DOMAĆICA U SRBIJI IMA U FRIŽIDERU: Čisti PORE, a šminka će nakon nje izgledati NAJBOLJE DO SADA

Foto: tiktok.com/printscreen/stephaniech88

Stefani je popularna influenserka sa 15.000 pratilaca na TikToku, gde je iznela svoj jednostavan trik za postizanje blistavog tena. Ova supruga i majka iz Teksasa otkrila je kako je jednostavna kombinacija jaja i toalet papira transformisala njenu kožu, čineći je glatkom i sa suženim porama.

Magija toalet papira

Ključni sastojak ove neobične maske je belance jajeta, koje je Stefani nanosila četkom na lice. Zatim je preko belanceta stavljala listove toalet papira, a zatim je ponovo nanosila sloj belanceta preko njih. Nakon 15-20 minuta, maska se osuši, stvarajući efekat zatezanja kože i sužavanja pora, piše "San".

Foto: tiktok.com/printscreen/stephaniech8

Šminka nakon maske za lice


Video je postao viralan

Nakon što je podelila svoju tajnu sa pratiocima, Stefani je postala viralna na mrežama, sa preko 383.000 lajkova i stotinama komentara. Mnogi korisnici su se oglasili tvrdeći da im je ova metoda zaista pomogla.

- Ovo zaista funkcioniše. Koristila sam to u srednjoj školi.

- Ovo sam radila tokom fakulteta i efekat je privremen, pa možeš da ga primeniš pre važnog događaja.

- Ti si prva koju vidim da ima isti tip kože kao ja i deli nešto što stvarno pomaže. Hvala ti puno što si podelila ovo - pisali su oduševljeni korisnici na društvenim mrežama.

Ova jednostavna i pristupačna metoda za negu kože privukla je pažnju ljubitelja lepote širom sveta, nudeći im efikasno rešenje za blistavu kožu i savršenu podlogu za šminku. Stefani je pokazala da ponekad najbolji tretmani dolaze iz najneočekivanijih izvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading