Millennium Team postao vlasnik hotela Jugoslavija, inicijalno ulaganje 42 miliona evra, u naredne 4 godine - 400 miliona evra

Autor:

Vesti

22.03.2024

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija je i vlasnik Vranjske Banje, koju je kupila 2020. godine i ulaže više od 90 miliona evra u rekonstrukciju i modernizaciju.

Millennium Team postao vlasnik hotela Jugoslavija, inicijalno ulaganje 42 miliona evra, u naredne 4 godine - 400 miliona evra

Foto: shutterstock

Kompanija Millennium Team pobedila je na javnoj licitaciji za kupovinu pravnog lica Danube Riverside koje se nalazilo u stečaju, a u čijem sastavu se nalazi i hotel Jugoslavija.

Početnim ulaganjem od više od 42 miliona evra,zaokružili smo preuzimanje kompletne lokacije bivšeg hotela Jugoslavija.

Proces smo započeli pre dve godine, kupovinom 100% udela u kompaniji MV Investment, koja je vlasnik prostora u kom se do današnjeg dana nalazi Grand Casino Beograd. Iniciralismo izmenu plana detaljne regulacije, kako bismo mogli da realizujemo izgradnju modernog stambeno-poslovnog kompleksa sa hotelom visoke kategorije, na lokaciji koja, posle 25 godina, to apsolutno zaslužuje.

Ukupna ulaganja koja planiramo u naredne 4 godine u tom projektu iznose više od 400 miliona evra. Kompanija Millennium Team posluje više od dve decenije i pozicionirala se na vodećoj poziciji u građevinskoj industriji.

Realizacijom velikih infrastrukturnih projekata Beograd na vodi, energetskih projekata gasovoda i gasifikacije gradova, kompanija je uradila više od 2,500 km gasovodne mreže u Srbiji, prečišćivače otpadnih voda, a sada realizuje projekat Čista Srbija u četiri grada, te učestvuje u projektima Metro, Expo 2027 i Nacionalni stadion. Kompanija je i vlasnik Vranjske Banje, koju je kupila 2020. godine i ulaže više od 90 miliona evra u rekonstrukciju i modernizaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading