PRISLONIO JOJ PIŠTOLJ NA ČELO I TRAŽIO NOVAC: Radnica na trafici u Beogradu hrabro reagovala i oterala ga!

Autor:

Hronika

22.03.2024

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija skida snimke sa kamera iz okolnih ulica.

PRISLONIO JOJ PIŠTOLJ NA ČELO I TRAŽIO NOVAC: Radnica na trafici u Beogradu hrabro reagovala i oterala ga!

Foto: shutterstock

Beogradska policija raspisala je potragu za razbojnikom koji je, u sredu uveče, hteo da opljačka trafiku na Novom Beogradu, ali ga je u tome sprečila hrabra radnica.

Naime, dok joj je njoj nepoznati čovek držao pištolj usmeren u glavu i tražio joj novac ona se odlučila da pritisne takozvani panik taster i tako ga otera.

Ova hrabra mlada radnica (ime poznato redakciji) rizikovala je svoj život kako bi spasila pazar.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, maskirani razbojnik sa pištoljem u ruci pojavio se na šalteru i od radnice zatražio novac. Ona je pritisnula panik taster, a sirena koja je odjeknula celim naseljem otera je razbojnika.

Za svega nekoliko minuta pojavila se patrola policije.

O slučaju je obavešteno i nadležno tužilaštvo.

Policija skida snimke sa kamera iz okolnih ulica.

PODSEĆANJE NA JOŠ JEDNU PLJAČKU

Policija i Tužilaštvo angažovani su na intenzivnoj potrazi za dvojicom razbojnika koji su izvršili pljačku nad 85-godišnjom Vukosavom V. u selu Dren kod Obrenovca. Starica je bila žrtva oružane pljačke u svojoj kući, gde su pljačkaši uz pretnje oduzeli oko 1.000 evra, novac koji je Vukosava štedela za svoju sahranu. Pored toga, pljačkaši su odneli i oko 20.000 dinara i zlatni nakit, preteći starici da ne sme nikome reći šta joj se desilo, prenose Novosti.

Pljačka se dogodila 12. marta između dva i tri sata posle ponoći, kada su maskirani napadači ušli u kuću kroz prozor kupatila dok je Vukosava spavala. Starica je ispričala da su je probudili i pretili joj oružjem, pretresajući celu kuću u potrazi za novcem i dragocenostima.

Vukosava je komšinicama pričala da štedi novac, ne krijući činjenicu da je to činila za svadbu unuka ili za sopstvenu sahranu.

- Mnogo sam se uplašila. Ti ljudi su pretresli sve živo u kući, čak i tavan. Uzeli su mi pare koje sam dugo odvajala za sahranu, velim da se moji ne troše. A, mislila sam, ako dočekam i ne umrem skoro, onda da taj novac dam unucima kad se budu ženili. Sad nema ni za njih, ni za mene - tvrdi starica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading