ŠAPIĆ: U narednih 20 meseci biće urađeno oko 2600 parking mesta

Autor:

Vesti

21.03.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić obraća se medijima.

ŠAPIĆ: U narednih 20 meseci biće urađeno oko 2600 parking mesta

Foto: Printscreen/PINK

Aleksandar Šapić se obraća okupljenim medijima, a povod za to je izgradnja podzemne garaže Vlajkovićevoj ulici.

- Izuzetno sam srećan što se nalazim na ovom gradilištu. Držimo reč, nemoguće je da sve bude u danu, ali da nismo odustali ni od jednog projekta. Ono što je sada važno jeste da počinjemo sa radovima. Imaćemo jedan lep istorijski kutak. Siguran sam da će biti ovo jedan od mnogih uspešnih projekata koji realizuje ova kineska kompanija. Krajem 2025. godine ovde će biti 284 nova parking mesta. Želim da vas obavestim o broju parking mesta koje smo uradili u prethodnom periodu. Danas započinjemo ovu Vlajkovićevu, uskoro krećemo i u Skerlićevoj ulici, Pinki je zatvoren. U narednih 20 meseci biće urađeno oko 2600 parking mesta, za nepune tri godine. Ovi podaci su zaista nešto sa čim možemo da budemo ponosni, svi Beograđani. U relativno kratkom vremenskom periodu smo mnogo toga uradili što se tiče parking mesta. Zahvaljujem se kineskim prijateljima i svima onima koji će učestvovati u ovim projektima. Radujem se i završetku Trga Nikole Pašića - istakao je Šapić.

Pitanja novinara

- Nesrećna žena bila je iz Smedereva, ne iz Beograda. Mehaničar je uhapšen. Privatni prevoznici imaju ugovor sa gradom Beogradom. Policija i MUP su jedini ovlašćeni za tehnički pregled, a ne grad Beograd. Ta nesreća je mogla da se desi i gradskom prevozniku, ne samo privatnom. Nije bio problem starog autobusa. Čista ljudska greška je ovde bila uzrok. Koristiti ovu nesreću u političke svrhe je zaista neprihvatljivo - istakao je Šapić i dodao:

- U periodu od 2009. do 2013. godine kada je Dragan Đilas bio gradonačelnik bilo je mnogo saobraćajnih nesreća u Beogradu i niko njega tada nije optuživao ni za šta. Da li je iko ikada napao Đilasa za ove stvari, ja se ne sećam, ni za tragediju kada je onaj ludak pobio 13 ljudi u Mladenovcu i Sopotu. Živimo u ovom nekrofilskom vremenu u kome se priziva nesreća. Ako imaju i malo savesti molim da ne grade svoju politiku na nesrećama. Boga treba da se boje, ako ne političkih protivnika. Mi ćemo porodici te nesrećene žene pomoći koliko god budemo mogli - naglasio je Šapić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading