"DERNJAJU SE, GAĐAJU KAMENJEM, FLAŠAMA": Na Novom Beogradu deca izmakla kontroli, stanari ih prijavili policiji (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.03.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak dečaka starosti između 10 i 13 godina koji ulaze u zgradu, gađaju je u i prave haos.

"DERNJAJU SE, GAĐAJU KAMENJEM, FLAŠAMA": Na Novom Beogradu deca izmakla kontroli, stanari ih prijavili policiji (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/moj_beo_grad_/

Na popularnoj Instagram stranici "moj_beo_grad_" nedavno je objavljen uznemirujući video-snimak koji prikazuje nekoliko mladića kako bacaju predmete ka zgradi na Novom Beogradu, nakon čega beže.

Prema opisu snimka, grupa dečaka starosti između 10 i 13 godina, navodno nakon treninga, svake večeri u 21 čas ulazi u zgradu i pravi haos.

Ovaj događaj izazvao je veliku zabrinutost među građanima Novog Beograda, koji su izrazili ogorčenje zbog ovakvog ponašanja dece. Mnogi su istakli potrebu za hitnim rešavanjem ovog problema kako bi se sačuvala javna imovina i očuvala bezbednost u zajednici.

Poštovani, Obraćamo Vam se ovim putem u nadi da će neko od nadležnih reagovati. Poslednjih nedelju dana deca starosti od 10-13 godina svako veče u 21h nakon završenog treninga na terenu Brodarac ulaze u zgradu, lupaju po vratima, dernjaju se, gađaju kamenjem, flašama. U zgradi ima jako bolesnih ljudi, porodica sa decom od par meseci. Stanari su išli da se žale trenerima, ali izgleda bezuspešno. Deca su postala sve gora. Sada navlače kapuljače i šalove, glume huligane. Večeras je slučaj morao biti prijavljen policiji jer je izmaklo kontroli. Jedan deo snimka Vam dostavljam. - stoji u opisu videa.

Vandalizam predstavlja ozbiljan problem koji zahteva koordinisani odgovor svih relevantnih aktera u društvu. Važno je da se preduzmu efikasne mere kako bi se zaštitila imovina, ali i pružila podrška mladima da razvijaju odgovorno i poštovajuće ponašanje u zajednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading