ČETIRI BEOGRADSKA NASELJA DANAS NA REDU ZA RADOVE: Evo koji delovi grada će biti BEZ VODE - Potrajaće, spremite zalihe pred spavanje!

Autor:

Vesti

21.03.2024

06:18 >> 06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navedeni radovi će uticati na snabdevanje vodom potrošača u naseljima Boleč i Tranšped, dok se u naseljima Vinča i Leštane očekuju umanjen pritisak i povremeni prekidi u vodosnabdevanju.

ČETIRI BEOGRADSKA NASELJA DANAS NA REDU ZA RADOVE: Evo koji delovi grada će biti BEZ VODE - Potrajaće, spremite zalihe pred spavanje!

Foto: Photo by Sasikan Ulevik on Unsplash

Planirani radovi na vodovodnoj mreži u opštini Grocka izazvaće prekid vodosnabdevanja u nekoliko naselja u periodu od četvrtka, 21. marta 2024. godine u 3 sata, do petka, 22. marta 2024. godine u 12 sati. Navedeni radovi će uticati na snabdevanje vodom potrošača u naseljima Boleč i Tranšped, dok se u naseljima Vinča i Leštane očekuju umanjen pritisak i povremeni prekidi u vodosnabdevanju.

Bez vode u naseljima Boleč i Tranšped

Stanovnici naselja Boleč i Tranšped biće bez vode tokom perioda planiranih radova na vodovodnoj mreži. Ovo će zahtevati od građana da unapred obezbede neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, kako bi se pripremili za ovaj privremeni prekid u vodosnabdevanju.

Umanjen pritisak i povremeni prekidi u vodosnabdevanju u Vinči i Leštanima

Naselja Vinča i Leštane takođe će osetiti posledice planiranih radova na vodovodnoj mreži, u vidu umanjenog pritiska i povremenih prekida u vodosnabdevanju. Zbog toga, građanima se preporučuje da obezbede rezervnu zalihu vode, kako bi se adekvatno pripremili za ovu situaciju.

Auto-cisterne obezbeđene za najnužnije potrebe

Kako bi se ublažile eventualne poteškoće u snabdevanju vodom, vodovod je obezbedio auto-cisterne za najnužnije potrebe za pijaćom vodom. Građani mogu koristiti ove resurse kako bi obezbedili adekvatnu snabdevanje vodom tokom perioda planiranih radova na vodovodnoj mreži.

U skladu sa navedenim, važno je da građani preduzmu neophodne korake kako bi se pripremili za privremeni prekid vodosnabdevanja, te da sarađuju sa nadležnim službama kako bi olakšali situaciju tokom planiranih radova na vodovodnoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading