BESNA ŽENA IZBACILA MUŽU SVE STVARI KROZ PROZOR? Nesvakidašnja scena u Beogradu na vodi - lete košulje sa 6. sprata! (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.03.2024

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučajni prolaznici zabeležili su scenu koja se retko viđa.

BESNA ŽENA IZBACILA MUŽU SVE STVARI KROZ PROZOR? Nesvakidašnja scena u Beogradu na vodi - lete košulje sa 6. sprata! (VIDEO)

Foto: Serbia live Beograd

Prolećno vreme danas u Beogradu izmamilo je šetače na ulice, a neki od njih prisustvovali su, u najmanju ruku, situaciji za koju niko ne zna da kaže šta se tačno dešava.

Kako se sumnja, nervozna i besna žena, odlučila je da "okonča" ljubav, a onda je svojoj jačoj polovini pobacala garderobu kroz prozor. Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vide se košulje koje lete kroz prozor zgrade u Beogradu na vodi.

- Baci njega, nemoj stvari - čuje se na snimku koji je objavljen uz smeh autora.

 

 

"Prolećno spremanje"

Da ovakve scene ne ostavljaju ljude ravnodušnim, govori i veliki broj komentara na Instagramu.

"Šta li je taj zgrešio", upitao se jedan komentator, dok su drugi primetili da je ovo dobar primer "prolećnog spremanja". 

Nekoga je zena iselila iz stana - još jedan je od komentara, a bilo je i šaljivih objava da su tamo sada "besplatne košulje" i pitanja kog su broja.

Ista scena u januaru na Dorćolu

Identična scena zatekla je i stanovnike Dorćola u januaru kada je, najverovatnije, žena bacala stvari kroz prozor na plčnik ispred zgrade, a kao razlog se navodila porodična svađa.

Ovo je mnogima privuklo pažnju i komentarisali su sa upitima šta se dešava, a neki su komentarisali da je "neka mama ljuta na dete sto nije sredilo sobu pa je rasklonila na brzinu".

Ipak, ne zna se šta je tačno dovelo do scene koja je danas snimljena u Beogradu na vodi, ali sa njima uvek treba biti obazriv.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nebojsa

20.03.2024 14:59

Dali ima neka 2XL