POŽURITE, AKO HOĆETE DA STIGNETE NA VREME NA POSAO! Iskoristite centar grada, mostove IZBEGAVAJTE! (FOTO)

Autor:

Vesti

20.03.2024

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prestonici se na putevima polako stvaraju gužve.

POŽURITE, AKO HOĆETE DA STIGNETE NA VREME NA POSAO! Iskoristite centar grada, mostove IZBEGAVAJTE! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

U Beogradu se i ovog jutra na ulicama stvaraju gužve.

Ukoliko želite da stignete na posao na vreme, požurite. Koristite centar grada, koji je za sada još uvek prohodan. 

U zastoju su kao i uvek Gazela, Autokomanda, Plavi most, a sve veće gužve se stvaraju na Mostu na Adi, Brankovom mostu i Auto-putu Novi Beograd.

Do 25. 4. 2023. zbog radova na izgradnji regionalnog vodovoda Makiš - Mladenovac, na snazi će biti obustava saobraćaja na delu državnog puta puta II B reda broj 350, na deonici Mali Požarevac-Umčari. Takođe, zbog prethodno navedenih radova, na snazi će biti izmena režima saobraćaja na državnom putu II B reda broj 351, na deonici Umčari-Brestovik, u Grockoj. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Od 14. 2. do 01. 5. 2024. izvode se radovi na sanaciji klizišta na državnom putu II A reda broj 149, deonica Šuplja Stena - Ralja ( km 21+716 ).

U zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan
je semaforima.

Na Pančevačkom mostu, na snazi je zabrana kretanja vozila čija ukupna masa prelazi 12 tona. Obilazak iz pravca Pančeva i Zrenjanina: Pupinov mostpetlja T6 tj Zmaj-Obilaznica oko Beograda – Bubanj Potok – ulaz u grad preko petlje Medaković - Vojislava Ilića-Gospodara Vučića-Bul.Kralja Aleksandra-BatutovaD.Tucovića-Luka Beograd. Zabrana važi za teška teretna vozila (ne važi za gradski i međugradski prevoz).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading