FEŠTA U NAJAVI! Navijači Zenita STIGLI u Srbiju! Evo koliko će ih PRISUSTVOVATI spektaklu na Marakani!

Autor:

Sport

23.03.2024

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić".

FEŠTA U NAJAVI! Navijači Zenita STIGLI u Srbiju! Evo koliko će ih PRISUSTVOVATI spektaklu na Marakani!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju šampiona ruske Premijer lige, ekipu Zenita, u prijateljskom meču na nekadašnjoj Marakani.

Bratski klubovi, koje veže i isti sponzor, odmeriće snagu posle dve godine, kada su se poslednji put sastali na Pari Premier kupu u Sankt Peterburgu.

Velika sloga odavno vlada između navijača srpskog i ruskog prvaka, pa su delije najavile do sada neviđenu koreografiju, koja će biti posvećena ljudima sa Kosmeta, ali i obeležavanju tri decenije od bombardovanja SR Jugoslavije od strane NATO alijanse (24.mart 1999.).

Republika

Foto: Starsport

 

Očekuje se da fanovi obe ekipe spektakularnim navijanjem bodre svoje timove, a tokom dana su obožavaoci Zenita stigli u Srbiju. 

Pristalice ruskog šampiona polako se spremaju za večerašnji meč. Očekuje se da ih na stadionu bude između četiri i pet stotina.

Podsetimo, utakmica će početi minutom ćutanja u čast nedužno nastradalih osoba u terorističkom napadu u Moskvi.

Zbog ovog tužnog događaja, Crvena zvezda je već izdala zvanično saopštenje, izrazivši saučešće porodicama ubijenih, dok je potvrđeno i da neće biti odlaganja utakmice na Marakani.

- Utakmica će biti odigrana i pored strašne tragedije koja je pogodila Moskvu. Naravno, pre početka meča biće minut ćutanja u čast preminulih. Želimo da pokažemo ruskom narodu koliko smo uz njih - stoji u poruci FK Crvena zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading