TUGUJU NA MARAKANI! Iz Zvezde objavljeno HITNO SAOPŠTENJE pred meč sa Zenitom! Tragedija koja je sve POGODILA!

Autor:

Sport

23.03.2024

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se oglasili povodom terorističkog napada na Moskvu.

TUGUJU NA MARAKANI! Iz Zvezde objavljeno HITNO SAOPŠTENJE pred meč sa Zenitom! Tragedija koja je sve POGODILA!

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju danas od 19 časova ekipu Zenita u prijateljskoj utakmici bratskih klubova.

Strašna tragedija je pogodila Moskvu i Rusiju, cela planeta je šokirana jezivim masakrom koji se dogodio, otkazan je i prijateljski duel Rusije i Paragvaja, a iz Srbije stižu brojne poruke podrške.

Tako je jedna od njih poslata i sa najvećeg stadiona na našim prostorima, na utakmici Zvezde i Zenita na Marakani koja počinje danas od 19 sati. Zbog ovog duela oglasile su se i Delije, uputivši jaku poruku:

- Molimo sve navijače Zvezde, koji će doći na severnu tribinu, da budu bar pola sata pred početak meča na tribini kako bi se dogovorili za koreografiju koja se sprema. U ovom trenutku kada je našoj braći teško, treba da vide pun stadion i svu moguću podršku koju možemo da im pružimo! Jedini način na koji sada to možemo da izvedemo je da napunimo stadion do poslednjeg mesta! - stoji u poruci Delija.

 

 


Povodom tragičnih dešavanja u Rusiji, oglasila se i Crvena zvezda sledećim saopštenjem:

 

 

- FK Crvena zvezda izražava najdublje saučešće porodicama stradalih u velikoj tragediji koja se dogodila u Moskvi. Naše misli su uz sve povređene i molimo se za njihov oporavak. Današnji meč sa Zenitom (19:00) će početi minutom ćutanja za sve stradale u Moskvi - piše u saopštenju srpskog šampiona.

Takođe, Crvena zvezda je poslala dopis medijima da će se utakmica odigrati, kao znak podrške, posle strašne tragedije koja je pogodila ruski narod.

 

 

- Utakmica će biti odigrana i pored strašne tragedije koja je pogodila Moskvu. Naravno, pre početka meča biće minut ćutanja u čast preminulih. Želimo da pokažemo ruskom narodu koliko smo uz njih - poručili su iz FK Crvena zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading