VODITELJ SE RASPLAKAO U PROGRAMU: Sin poznate glumice izvršio SAMOUBISTVO, u studiju totalni MUK!

Autor:

Zabava

23.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scena na koju niko ne ostaje ravnodušan!

VODITELJ SE RASPLAKAO U PROGRAMU: Sin poznate glumice izvršio SAMOUBISTVO, u studiju totalni MUK!

Foto: Screenshot: YouTube/

Tokom poslednje epizode emisije "Jimmy Kimmel Live" u četvrtak uveče, Jimmy Kimmel je ugostio Reginu King. Glumica je promovisala svoj film Shirley, o Širli Čišolm, koji je sada dostupan na Netflixu, i ovo je bio njen prvi nastup u kasno večernjem terminu na ABC-u od smrti njenog sina. Kimmel direktno nije pomenuo sin glumice, Iana Juniora, koji je počinio samoubistvo u januaru 2022. godine u 26. godini, ali je dotakao tu temu kada joj je rekao da je lepo videti je i pitao je kako se oseća. 

Glumica je odgovorila da se dobro oseća. Kimmel, očigledno tužan i emotivan.  

- Dobro je čuti to. Znam da si prošla kroz mnogo toga u proteklih nekoliko godina," i u tom trenutku, domaćin i glumica su se držali za ruke - rekao je on s knedlom u grlu, na ivici suza, što je izazvalo totalni muk u studiju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by desduné (@desdunemjv)

 

Ian Alexander Jr., Reginaov sin, bio je njen jedini dete, koje je dobila sa svojim bivšim suprugom, producentom Ianom Alexanderom, tokom njihovog braka od 1997. do 2007. godine. "Ja sam drugačija osoba nego što sam bila 19. januara. Tuga je putovanje. Razumem to," rekla je oskarovka ranije tokom nedelje tokom gostovanja u emisiji Good Morning America. Takođe je pomenula da ljudi očekuju da depresija "izgleda na određeni način" i da poštuje i razume Ianov izbor. Izrazila je težinu suočavanja sa krivicom koja često prati gubitak deteta, naglašavajući da će tuga uvek ostati sa njom.

Regina King je takođe istakla važnost priznavanja i razgovora o depresiji, naglašavajući da se ne manifestuje uvek na prepoznatljiv način. Pomenula je da ponekad oseća preplavljujuću krivicu i naglasila jedinstvenu bol roditelja koji je izgubio dete. Zaključila je izjavom da će tuga uvek biti deo nje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading