CRNA SUDBINA PORODICE KONJEVIĆ! Ovo su otac i sin koji su u razmaku od dva dana IZGUBILI ŽIVOTE!

Autor:

Hronika

23.03.2024

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Konjević je preminuo 18. marta, a veče nakon njegove smrti, njegov otac Petar je takođe preminuo nakon što mu je pozlilo, ostavljajući porodicu u dubokoj tuzi.

CRNA SUDBINA PORODICE KONJEVIĆ! Ovo su otac i sin koji su u razmaku od dva dana IZGUBILI ŽIVOTE!

Foto: Facebook

Porodica Konjević iz američke države Indijana doživela je tešku tragediju kada su otac Petar "Miloš" Konjević (39) i njegov sin Nenad preminuli u roku od samo dva dana. Kako se saznaje, uzrok njihovih smrti bila je srčani udar, ostavljajući porodicu i prijatelje u dubokoj tuzi i neverici.

TEŠKA SUDBINA

Nenad Konjević je preminuo 18. marta, a veče nakon njegove smrti, njegov otac Petar je takođe preminuo nakon što mu je pozlilo, ostavljajući porodicu u dubokoj tuzi. Ostali članovi porodice, uključujući brižnu majku i suprugu Nadu Konjević, sestru Mariju, i Nenadovog sina Stefana, suočavaju se sa nenadoknadivim gubitkom.

Porodica Konjević poreklom je iz Krajine i emigrirala je u Ameriku nakon događaja u vezi sa Oluje. Njihova sudbina doživela je tragičan preokret nakon što su godinama gradili novi život u Sjedinjenim Američkim Državama.

Republika

Foto: Facebook/Nenad Konjevic

 

 


OPROŠTAJ OD OCA I SINA

Parastos ocu i sinu, Petru i Nenadu Konjeviću, biće održan danas, 23. marta, u pravoslavnoj crkvi Svetog Save u Merilvilu. Porodična prijateljica Gordana Vasilić izrazila je duboku tugu i nevericu na društvenim mrežama, opisujući koliko su Petar i Nenad bili voljeni u zajednici i koliko će nedostajati svoj porodici, prijateljima i crkvi.

Ova tragična priča predstavlja težak udarac za srpsku zajednicu u severnoistočnoj Indijani, ostavljajući mnoge u šoku i tuzi zbog gubitka ovih dragih ljudi. Sahrana je zakazana za 16 časova na crkvenom groblju.

Ova tužna vest duboko je potresla mnoge koji su poznavali porodicu Konjević, ostavljajući ih da se bore sa bolom i gubitkom svojih voljenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading