TRAGEDIJA SRPSKE PORODICE U INDIJANI: Preminuli otac i sin!

Autor:

Hronika

23.03.2024

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konjevići su poreklom iz Krajine, odakle su izbegli posle Oluje i započeli novi život u Americi.

TRAGEDIJA SRPSKE PORODICE U INDIJANI: Preminuli otac i sin!

Foto: Shutterstsock

Porodica Konjević iz Kraun Pointa, u američkoj državi Indijana, suočila se sa strašnom tragedijom u samo dva dana, 17. i 18. marta, kada su preminuli otac i sin, Petar Miloš Konjević (39) i Nenad Konjević. Uzrok njihove smrti, prema prvim informacijama, bio je srčani udar. Otac Petar teško je podneo smrt svog sina i veče posle Nenadove smrti, njemu je pozlilo i lekarima nije preostalo ništa drugo nego da konstatuju njegovu smrt.

Konjevići su poreklom iz Krajine, odakle su izbegli posle Oluje i započeli novi život u Americi. Nenad i Petar su bili vredni i pošteni ljudi, voljeni i cenjeni u srpskoj zajednici severnoistočne Indijane. Bili su posvećeni članovi parohije crkve Svetog Save u Merivilu, gde su bili zaduženi za organizaciju crkvenih priredbi i uređenje sale.

- Tuga kao nebo velika…Svi znamo koliko je ljubavi i posvećenosti Petar dao deci i unucima i koliko je srce bio za porodicu, prijatelje, crkvu. Nenad je bio mlad, pun života za svog jedinca sina. Tužna su ostala srca majke i supruge Nade Konjević, kao i sestre, kćerke Marije…kao i svih nas koji smo zatečeni bolom, šokom, tragedijom - napisala je porodična prijateljica Gordana Vasilić na Fejsbuku.

Tragična vest o smrti oca i sina duboko je potresla članove porodice, prijatelje, kumove i čitavu srpsku zajednicu. Porodična prijateljica Gordana Vasilić izrazila je svoju tugu na društvenim mrežama, ističući koliko su Petar i Nenad bili voljeni i koliko je Petar bio posvećen porodici, deci i unucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading