BIKOVIĆEVA SUPRUGA SE SLOMILA: Oglasila se nakon STRAVIČNOG MASAKRA u Rusiji, ovo kida srca! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.03.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Malić pružila podršku narodu Rusije!

BIKOVIĆEVA SUPRUGA SE SLOMILA: Oglasila se nakon STRAVIČNOG MASAKRA u Rusiji, ovo kida srca! (FOTO)

Foto: ATA Images

Stravični teroristički napad u Moskvi, koji se dogodio juče, potresao je čitavu planetu. U dvorani "Krokus" ubijeno je 143 osobe, a najmanje 120 je povređeno. Ovim pobodom se oglasila i supruga našeg slavnog glumca Miloša Bikovića, Ivana Malić.

Ona je podelila crno-belu fotografiju Crvenog trga, na kojoj se vidi Hram Vasilija Blaženog i dodala emotikon crvenog slomljenog srca.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Ivane Malić

Biković, koji je izgradio uspešnu karijeru u Rusiji, juče je putem svog Instagram profila izrazio saučešće porodicama nastradalih, te pozvao ljude da se pomole za žrtve.

Takođe je najavio mogućnost da se organizuje pomoć za porodice stradalih, čime je pokazao humanost i saosećanje u teškim trenucima.

Republika

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Miloš Biković i Ivana Malić

- Sada je vreme posta i ramazana, pomolimo se i pomozimo zajedno. Ako znate da je nekoj od žrtava potrebna finansijska ili bilo kakva pomoć, napišite u komentarima. Mislim da nas ovde ima dovoljno koji želimo da pomognemo i pokažemo solidarnost. I barem nekako ublažiti patnju žrtava. Molim one koji žele da pomognu da ne odgovaraju na komentare, već samo na proverene informacije, koje ćemo objaviti nakon provere - napisao je Biković u okviru svoje crno-bele objave.

 

 

Podsetimo, grupa od pet terorista upala je u petak oko 20 sati po moskovskom vremenu u koncertnu dvoranu na severozapadu Moskve, a krvavi pir je trajao čak 18 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading