NAŠ RIJALITI UČESNIK ZAROBLJEN U MOSKVI: Našao se usred TERORISTIČKOG napada, ne može da se vrati kući (FOTO)

Autor:

Zabava

22.03.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strava i užas u Moskvi nakon terorističkog napada, ovo su najnovije informacije!

NAŠ RIJALITI UČESNIK ZAROBLJEN U MOSKVI: Našao se usred TERORISTIČKOG napada, ne može da se vrati kući (FOTO)

Foto: Instagran screenshot

Manuel Stojanović, sportski menadžer i bivši rijaliti učesnik koji se trenutno nalazi u Moskvi, bio je svedok stravičnog terorističkog napada koji se dogodio pre nekoliko sati. Stojanović je izrazio nadu da će moći da se vrati kući, dok je opisao svoje iskustvo i reakciju na vest o napadu.

- Pre tri dana sam stigao u Moskvu. Juče sam bio na utakmici Srbija - Rusija, a večeras me je sačekala užasna vest. Sutra treba da putujem za Dubai. Nadam se da ću se vratiti, da se neće zatvoriti aerodrom i da se neće desiti još nešto. Naravno da nije svejedno - istakao je Manuel, prenosi Kurir, te otkriva gde se našao u trenutku stravičnog napada:

- U trenutku kada se to dogodilo ja sam bio na poslovnom sastanku u hotelu gde sam odseo i odjednom su mediji obaveštavali šta se dešava. Čuo sam sirene i video policijske automobile. Pratim šta naši mediji izveštavaju. Nije mi jasno šta se dogodilo, zatečen sam kao i mnogi. Obezbeđanja ima na svakom koraku. Prijatelji iz Moskve su mi rekli da nikome nije jasno kako se to desilo na koncertu poznate grupe kada je bezbednost ovde u Moskvi kada su javni događaji u pitanju na visokom nivou.

Podsećanja radi, nepoznati napadači upali su u prizemlje hale "Krokus Siti" u Moskvi i otvorili vatru iz automatskog oružja na posetioce koncerta popularne grupe "Piknik". Ruske vlasti su obelodanile da bi broj mrtvih u stravičnom terorističkom napadu u Moskvi mogao biti između 40 i 100, uz upozorenje da bi taj broj mogao da se poveća u narednim satima. Prema podacima objavljenim od strane RT-a, najmanje 40 ljudi je izgubilo život, dok je čak 130 osoba povređeno u ovom užasnom napadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading