POZNATO STANJE MUZIČARA NAKON NAPADA U MOSVKI: Teroristi posejali SMRT vatrenim oružjem! ŠOK

Autor:

Zabava

22.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovije informacije nakon terorističkog napada u Moskvi!

POZNATO STANJE MUZIČARA NAKON NAPADA U MOSVKI: Teroristi posejali SMRT vatrenim oružjem! ŠOK

Foto: X/shorts91

U Moskvi se danas oko 18.30 sati po srednjeevropskom vremenu desio teroristički napad u koncertnoj dvorani "Krokus Siti Hola". Izvođači "Piknik benda" koji su nastupali u trenutku napada su, na sreću, prošli bez povreda, potvrdio je menadžer benda Jurij Černiševski. Ruski mediji su preneli informaciju o evakuaciji članova benda iz kompleksa Krokus Siti Hola, uz naglasak da nisu povređeni.

- Trenutno su izvođači "Piknika" evakuisani iz kompleksa "Krokus siti hola". Mogu da potvrdim da su muzičari nepovređeni - rekao je izvor ruskih medija.

Prema navodima očevidaca, najmanje tri maskirane osobe su ušle u zgradu i izvršile napad, rezultirajući desetinama mrtvih i ranjenih. Maskirani napadači navodno su upali u prizemlje zgrade i otvorili vatru iz automatskog oružja, ostavljajući za sobom scene haosa i straha.

Republika

Foto: Twitter/@RPerrocalentero

Teroristički napad u Moskvi

Inače, ruske vlasti su obelodanile da bi broj mrtvih u stravičnom terorističkom napadu u Moskvi mogao biti između 40 i 100, uz upozorenje da bi taj broj mogao da se poveća u narednim satima. Prema podacima objavljenim od strane RT-a, najmanje 40 ljudi je izgubilo život, dok je čak 130 osoba povređeno u ovom užasnom napadu.

Podsećanja radi, u najnovijem tragičnom događaju koji je potresao Moskvu, koncertna dvorana "Krokus Siti Hol" postala je poprište terorističkog napada. Prema nezvaničnim izveštajima, najmanje 12 osoba je izgubilo život, dok je njih 35 ranjeno tokom pucnjave koju su izvršile najmanje tri maskirane osobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading