KIM KARDAŠIJAN OPTUŽENA ZA TERORIZAM! Čuvena starleta na udaru (FOTO)

Autor:

Zabava

17.03.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravične optužbe na račun najpoznatije starlete na svetu!

KIM KARDAŠIJAN OPTUŽENA ZA TERORIZAM! Čuvena starleta na udaru (FOTO)

Foto: Credit: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Kim Kardašijan, jedna od najpopularnijih multimedijalnih ličnosti na svetu, nedavno je došla pod tešku kritiku zbog svog intenzivnog korišćenja privatnog aviona, što je izazvalo optužbe za ekoterorizam. Naime, kako je izvestio Britanski "Daily Mail", poznata starleta je ove godine letela čak 30 puta svojim mlaznjakom, od čega je samo u jednom danu napravila čak pet letova.

Iako su mnoge slavne ličnosti već kritikovane zbog korišćenja privatnih aviona, koji se smatraju jednim od najštetnijih načina transporta za životnu sredinu, čuvena Kardašijanka se čini neosetljivom na pritiske i nastavlja sa svojim putovanjima.

Republika

Foto: instagram.com/kimkardashian

Kim Kardašijan optužena za ekoterorizam

Prema informacijama sa profila "kimkjet" na društvenoj mreži Instagram, njeni letovi su potrošili više od 130.000 litara goriva i emitovano je 425 tona ugljendioksida. To je ekvivalent energije koju bi 55 kuća potrošilo u jednoj godini, prema kalkulatoru "Greenhouse Gas Equivalencies".

Republika

Foto: Credit: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Avion Kim Kardašijan

Kim je 2022. godine kupila privatni avion "Gulfstream G65OER" za 95 miliona dolara i nazvala ga "Kim Air". Niz modifikacija koje je napravila povećale su njegovu cenu za gotovo 50 miliona dolara. Najduži let ove godine bio je put u Pariz na "Nedelju mode".

Takođe je primećeno da je njen avion bio u vazduhu čak pet puta u jednom danu, dan nakon finala NFL lige, što dovodi do pretpostavki da ga je pozajmila svojim poznatim prijateljima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading