VODITELJKA OPSOVALA POLITIČARA UŽIVO U PROGRAMU: Nagli prekid emisije zbog haosa! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gorući snimak usijao je društvene mreže!

VODITELJKA OPSOVALA POLITIČARA UŽIVO U PROGRAMU: Nagli prekid emisije zbog haosa! (VIDEO)

Foto: Yotuube

Sofi Ridž, poznata britanska voditeljka vesti, nedavno je privukla pažnju zbog lapsusa tokom direktnog prenosa na kanalu "Skaj Njuz". Naime, do incidenta je došlo tokom razgovora sa članom parlamenta Li Andersonom, gde je Ridž nenamerno nazvala "sero*om" (eng. pricks) umesto željene reči "ciglama". (eng. bricks) dok su raspravljali o njegovim idejama za reformu Ujedinjenog Kraljevstva. Ovaj zabavan propust brzo se proširio društvenim mrežama, izazivajući široku pažnju i spekulacije da li je Ridžina izbor reči bio namerno upućen.

- On je jedan od posljednjih se*onja u torijevskom takozvanom crvenom zidu koji se urušava - rekla je i blago se nasmejala kada je shvatila kako je izgovorila pogrešnu reč.

 

 

Inače, ovo nije prvi put da se Ridž našla u središtu viralnog trenutka zbog verbalnog propusta. Ranije je, zajedno sa nekoliko drugih voditelja, greškom nazvala političara Džeremija Hanta "pi*dom" (eng. cunt), što je rezultiralo sličnim talasima onlajn zabave i debate. Bez obzira na potencijalno neprijatnu prirodu ovih incidenata, Ridž je uspela da zadrži profesionalnost i prisebnost u programu.

Republika

Foto: Yotuube

Voditeljka Sofi Ridž

Ridžina karijera kao novinarke i voditeljke obeležena je različitim dostignućima. 2017. godine pokrenula je svoj šou "Sofi Ridž u nedelju", koji je brzo stekao popularnost među gledaocima. Iste godine objavila je svoju prvu knjigu "Žene koje su oblikovale politiku", zanimljivo istraživanje doprinosa žena britanskoj politici. Pored toga, Ridž je počela da piše nedeljnu kolumnu za popularni list Metro, dodatno učvršćujući svoje prisustvo u medijskom pejzažu. 2022. godine predstavila je "Pogled sa Sofi Ridž", 30-minutni program sa fokusom na duboke intervjue prikazane u nedeljnom izdanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading