SPEKTAKL U LIGI ŠAMPIONA: Čekaju se još dva putnika u četvrtfinale!

Autor: M. M.

Sport

13.03.2024

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atletiko čeka Inter, a Dortmund PSV u revanšima osmine finala.

SPEKTAKL U LIGI ŠAMPIONA: Čekaju se još dva putnika u četvrtfinale!

Foto: Tanjug/AP

U Ligi šampiona večeras očekuju nas dva nova spektakla! Preotala dva učesnika četvrtfinala elitnog takmičenja dobićemo pre ponoći i po okončanju revanša osimine finala Atletiko MadridInter, odnosno Borusija Dortmund – PSV.

"Jorgandžije" će dočekati Inter, koji u meč ulazi sa jednim golom prednosti iz prvog duela igranog na milanskom stadionu "Đuzepe Meaca" (1:0). Italijani su u prvom meču bili mnogo bolji rival i samo zahvaljujući seriji promašaja Marka Arnautovića postigli su samo jedan gol. A upravo je Arnautović, Srbin koji nastupa za selekciju Austrije, bio strelac jedinog gola.

Inter igra odlično ove sezone. Prvi je na tabeli Serije A i samo čudo može da ih spreči da budu prvaci, a prošle sezone su bili vicešampioni Evrope nakon poraza od Mančester sitija u finalu. Sada četa Simonea Inzagija želi da napravi korak dalje, a još uvek nema poraz u 2024. godini.

Atletiko Madrid je s druge strane u izuzetno lošoj seriji rezultata. Na poslednjih pet susreta u svim takmičenjima, izabranici Dijega Simeonea ostvarili su samo jednu pobedu, uz tri poraza i jedan remi.

U drugom meču večerašnjeg programa, fudbaleri Borusije Dortmund dočekuju PSV. Prvi susret u Holandiji je završen sa 1:1, a golove su postigli Malen i De Jong.

Oba meča igraju se sa početkom od 21 čas, a njihove prenose obezbedila je televizija Arena sport na svojim premijum kanalima.

 

Cup tree provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading