SLOBA RADANOVIĆ SLOMLJEN OD BOLA NAKON SVIREPOG NAPADA U MOSKVI: Ubijeno preko 100 ljudi, ne prestaje da se MOLI (FOTO)

Autor:

Zabava

22.03.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se hitno oglasio nakon terorističkog napada u Moskvi!

SLOBA RADANOVIĆ SLOMLJEN OD BOLA NAKON SVIREPOG NAPADA U MOSKVI: Ubijeno preko 100 ljudi, ne prestaje da se MOLI (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Večeras je koncertna hala "Krokus siti hol" u Moskvi postala poprište strašnog terorističkog napada u kojem je, prema prvobitnim izveštajima, stradalo više od 40 ljudi, a preko 100 ih je ranjeno. Nažalost, broj žrtava se povećao, te prema poslednjim informacijama, više od 100 osoba je izgubilo život u ovom nemilosrdnom napadu, dok se konačan broj još uvek utvrđuje.

Poznati pevač Sloba Radanović, vidno potresen ovom tragedijom, nije mogao da sakrije svoju tugu te je uputio snažnu poruku podrške ranjenima i porodicama nastradalih. Na svom Instagram profilu, Radanović je podelio svoje emotivne reči.

Republika

Foto: instagram.com/slobaradanovic

Sloba Radanović se oglasio povodom napada u Moskvi

Molimo se za sve stradale u Moskvi. Neka Bog da snage ranjenima i porodicama nastradalih. Ovo je jezivo - napisao je Radanović u okviru svoje objave, u kojoj je ubacio i zastavu Rusije.

Inače, ruske vlasti su obelodanile da bi broj mrtvih u stravičnom terorističkom napadu u Moskvi mogao biti između 40 i 100, uz upozorenje da bi taj broj mogao da se poveća u narednim satima. Prema podacima objavljenim od strane RT-a, najmanje 40 ljudi je izgubilo život, dok je čak 130 osoba povređeno u ovom užasnom napadu.

Podsećanja radi, prema nezvaničnim izveštajima, najmanje 12 osoba je izgubilo život, dok je njih 35 ranjeno tokom pucnjave koju su izvršile najmanje tri maskirane osobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading