KARLEUŠIN DOM BOGATIJI ZA JOŠ JEDNOG ČLANA: Pevačica odmah podelila SREĆNE vesti koje će vas RASPLAKATI (FOTO)

Autor:

Zabava

22.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša obavestila javnost o svemu, nije mogla da izdrži!

KARLEUŠIN DOM BOGATIJI ZA JOŠ JEDNOG ČLANA: Pevačica odmah podelila SREĆNE vesti koje će vas RASPLAKATI (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Karleuša

Poznata muzička zvezda Jelena Karleuša još jednom je pokazala svoju emotivnu stranu i ljubav prema životinjama. Na svom Instagram profilu, Jelena je podelila dirljiv video klip u kojem je predstavila novog člana svoje porodice - psa po imenu Omega, rođenog brata njenog kućnog ljubimca Alfa. Uz video, Jelena je napisala emotivne reči koje su dirnule mnoge njene pratioce, ističući važnost pružanja doma i ljubavi napuštenim životinjama.

Moj lepotan Alfa je danas doživeo još jednu lepu stvar, dovela sam njegovog rođenog brata, koji je takođe izbačen na ulicu i do sada nije bio u azilu, jer niko nije hteo da ga usvoji..usvojila sam ga ja.Gde ima mesta za sedam životinja, ima mesta i za osmu. Dobrodošao u svoj novi dom Omega - napisala je Jelena u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša udomila još jednog psa

Podsećanja radi, Jelena Karleuša je nedavno na društvenoj mreži Instagram podržala peticiju da se u Srbiji uvede zakon, kojim bi neovlašćeno deljenje intimnih snimaka postalo krivično delo, a zatim šokirala javnost priznanjem da je njen suprug Duško Tošić navodno tražio od nje da se ubije kad su u javnost dospele njene nage fotografije i snimci.

Kao javna ličnost, žena i majka, bila sam žrtva brutalne osvetničke pornografije. Tada je nečovek pokušao da mi kukavički i bedno, oduzme život, čast, porodicu, ponos, budućnost, tako što je iskoristio momenat moje nepažnje, slikao ekran telefona tokom jednog video poziva bez mog zanja, a zatim me tim slikama ucenjivao. Posle ucena došle su i pretnje koje je i obistinio tako što je prvo mojim neprijateljima a onda i svim medijima poslao te skinšotove. Da zlo koje se sručilo na mene ne dolazi samo bilo je i to što mi je ubrzo umrla i majka, a medijski linč i moje gole slike bile su poslednje što je videla. Decu sam morala da ispišem iz škole, muž je išao za mnom po kući i zahtevao da se ubijem. Iskreno, u jednom momentu sam o tome ozbiljno i razmišljala. Moj život i moje sve je bilo uništeno i to samo zato što je jedan bednik odlučio da se sveti - istakla je, između ostalog, Karleuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Srx

22.03.2024 22:12

Ovo vrhovni Vilenjak iz Hobita?!?