ŽIVOJINOVIĆI UPRAVLJAJU PRIJOM: Otkrivena porodična TAJNA, sve konce vuku ova DVA ČOVEKA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da uradi ništa bez njih dvojice?

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u gostovala je jedna od najpoznatijih dama sa domaće estradne scene, pevačica, spisateljica, televizijska ličnost, ali i filozof-mislilac, kako sebe naziva - Vesna Vukelić Vendi. Ona se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

U našoj igrici "3 pa 1", Vendi se prisetila kako je svojevremeno istakla da njenom koleginicom Darom Bubamarom vlada "demon bluda", te sada prokomentarisala i muzičku zvezdu Aleksandru Prijović i dala sud o njoj i njenom javnom ponašanju. Međutim, kako je istakla, nekadašnjom zvezdom "Granda" upravlja porodica Živojinović, posebno njen suprug Filip i svekar Slobodan.

- Aleksandra Prijović, mislim da ona i da nešto hoće da uradi, ne može. Tu su i Filip i Boba Živojinović, tako da tu je sve kanalisano - istakla je Vendi kratko u emisiji "Lično sa".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vendi ističe da Priju kontrolišu Živojinovići

Podsećanja radi, mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović je od regionalne turneje "Od istoka do zapada", koja traje već nekoliko meseci, zaradila desetine miliona evra. Međutim, i bez koncerata, novac od albuma "Devet života" bi se slivao u njen džep. Naime, ona je od ovog albuma samo od pregleda zaradila oko 590.000 evra. 

Izvor prihoda su Jutjub i Spotifaj, platforme na kojima se sluša muzika. Pesme "Dam dam dam", "Placebo", "Psiho" sa navedenog albuma na Jutjubu imaju više od 252 miliona pregleda, dok su na Spotifaju do sada preslušane više od  31 milion puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading