OVO ĆE ISTOPITI I NAJTVRĐA SRCA: Prija ugledala dve devojke u invalidskim kolicima u publici, a ono što je uradila sledeće je SVE ODUŠEVILO! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

20.03.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović ispunila želju svojim vernim fanovima!

Na samom kraju koncerta mlade muzičke zvezde Aleksandre Prijović u Kragujevcu došlo je do posebno dirljivog trenutka. Naime, pevačica je sišla u publiku kako bi se slikala sa svojim fanovima, a potom ugledala dve devojke u invalidskim kolicima, kojima je posvetila posebnu pažnju.

Aleksandra je klekla ispred i njih i otpevala pesmu "Legitimno", poljubila ih, slikala se sa njima, a zatim tražila od publike da ih nagradi gromoglasnim aplauzom, što su i uradili.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović

- Može li najveći aplauz - rekla je Prija.

Inače, specijalni gosti na njenom koncertu večeras bili su momci iz Tropiko benda.

- Hvala vam mnogo što ste došlo, što ste pristali da dođete. Znam da vas publika voli gde god da dođete, a sigurna sam da ćete sad da napravite haos u Kragujevcu - rekla je Aleksandra.

Sale i ona su zajedno otpevali pesmu "Ne dam nikom ovu bol", a publika ih je nagradila gromoglasnim aplauzom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Prija i Sale

Nakon ovoga, Prija je otišla da se presvuče, a onda nastavila da peva svoje najveće hitove. U jednom trenutku je pozvala na binu prijatelja i pevača Srećka Kečara, koga je videla u publici.

- Srećka znam otkad sam mala bila. Volela bih bar jednu pesmu zajedno da otpevamo, ako nije problem - rekla je Prija i nešto mu šapnula na uvo, a on je pristao.

- Dobro veče, Kragujevac. Hvala ti - rekao je Srećko, pa zajedno sa Prijom otpevao pesmu "Hej, otkad sam se rodio".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Prija i Srećko

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading