SFEROPULOS RAZOČARAN ELIMINACIJOM IZ EVROLIGE! Fokusirani smo samo na OVO!

Autor:

Sport

20.03.2024

23:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli završili učešće u najelitnijem rangu već u ligaškom delu.

SFEROPULOS RAZOČARAN ELIMINACIJOM IZ EVROLIGE! Fokusirani smo samo na OVO!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na svom parketu u utakmici 30. kola Evrolige od grčkog Panatanaikosa rezultatom 79:86 i tako konačno završili svaku priču o prolasku u plej-in fazu.

Trener tima s Malog Kalemegdana, Janis Sferopulos, posle meča pojavio se na konferenciji za medije, gde je odgovarao na brojna pitanja.

- Kao što smo pokazali, borili smo se koliko smo mogli. Pokazali smo da možemo da ostanemo u utakmici koliko možemo i borili do kraja. Bilo je jako bitno da početkom četvrte četvrtine priđemo na šest do sedam razlike, imali smo nekoliko otvorenih šuteva, grešaka, promašeno zakucavanje. Panatinaikos je tim koji poseduje kvalitet, ponovo su stekli dvocifrenu razliku. Bili su jednostavno bolji, za nas je važno da pronađemo načion kako da pobeđujemo u Evroligi i kako da poboljšamo neke male stvari - rekao je Sferopulos.

Foto: Starsport

 

Grčki stručnjak nije hteo da traži alibi zbog izostanka povređenih igrača.

- Neću tražiti nikakva opravdanja. Imamo igrače kakve imamo, nisu svi zdravi. Sa zdravima ću se boriti do kraja. Ne želim da pričam o povređenima - kaže trener Zvezde, koji je ovim gestom pokazao da ne želi "vađenje", jer je i Panatinaikos imao mnogo problema pred ovaj duel, pa je lako trijumfovao.

Fokus je sada definitivno na regionalnom takmičenju, ali obraz se čuva na mečevima poslednjih kola Evrolige.

- Najvažnije da se fokusiramo na prvo mesto u AdmiralBet ABA ligi, ali svakako to ne znači da se nećemo boriti za svaku pobedu do kraja u Evroligi - istakao je Sferopulos.

Crvenu zvezdu već za dva dana čeka meč protiv Virtusa iz Bolonje, od 19 časova, u 31. kolu elitnog klupskog ranga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading