SFEROPULOS POSLE NOVOG PORAZA U EVROLIGI: Imali smo šansu, ali...

Autor:

Sport

20.03.2024

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan neuspeh u Evroligi.

SFEROPULOS POSLE NOVOG PORAZA U EVROLIGI: Imali smo šansu, ali...

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su i 20. ovosezonski neuspeh u Evroligi nakon što su večeras u Areni nadigrani od strane Panatinaikosa rezultatom 89:76. Najveću razliku Atinjani su napravili u šutu za tri poena, pošto su van linije 6.75 bili precizni u čak 57% slučajeva na šta domaći nisu imali odgovor. Posebno je raspoložen bio Matijas Lesor koji je bio najbolji pojedinac na meču sa indeksom korisnosti 30.

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos nije bio oduševljen igrom svojih izabranika.

Kada smo spustili na 6-7 razlike tad smo imali priliku. Nažalost, promašili smo otvorene šuteve i propustili našu šansu. Ovo je vrlo kvalitetan protivnik, zna da iskoristi sve - rekao je Sferopulos. 

PAO je došao do novog trijumfa, učvrstivši se u vrhu evroligaške tabele, dok su crveno-beli ovim porazom izgubili i teoretske šanse za plasman u plej-in.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Matijas Lesor, bivši igrač Partizana je dao 19 poena uz indeks korisnosti +30, uz 37 minuta provedenih na parketu. Slukas je uz indeks 29 dao 17 poena, baš kao i Mitoglu.

Kod domaćina, Dejan Davidovac i Nemanja Nedović postigli su po 19 poena, dvocifren je bio i Džoel Bolomboj sa osam poena manje.

Crvena zvezda je posle novog poraza na skoru od 10 pobeda i 20 poraza, dok su Atinjani na 19 trijumfa i 11 neuspeha.

U Arenu za dva dana od 19 časova stiže Virtus iz Bolonje, dok Panatinaikos čeka težak meč protiv Barselone u Atini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading