UŽASNE VESTI ZA PARTIZAN: Crno-belima ZNATNO OTEŽAN put do plej-ina Evrolige!

Autor:

Sport

20.03.2024

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikako ne valja.

UŽASNE VESTI ZA PARTIZAN: Crno-belima ZNATNO OTEŽAN put do plej-ina Evrolige!

Foto: Starsport

Bruno Kaboklo i Zek Ledej

Večeras je kompletirano 30. kolo Evrolige, a konačni rezultati ne idu na ruku Partizanu.

Prvo je Armani napravio veliki podvig i predvođen Nikolom Mirotićem savladao favorizovani Monako ubedljivo na gostujućem terenu sa 98:80. S obzirom na to da je nakon ovog trijumfa Olimpija na učinku od 13-17 i da i dalje ima i te kako realne šanse za plej-of, crno-beli sada imaju još jednu potencijalnu pretnju na putu ka finalnom cilju.

Nakon toga, Valensija je nadigrala minhenski Bajern (70:68) na domaćem terenu i tom pobedom dospela na isti skor kao i crno-beli - 14:16. "Šišmiši" ujedno i predstavljaju najveću opasnost po tim Željka Obradovića, te će konačan rasplet umnogome odlučiti poslednje kolo u Evroligi, kada će Valensija biti dočekana u grotlu Arene.

Podsetimo, crno-beli će sutra od 20:30 časova izaći na teren gde će odmeriti snage sa sjajnim Real Madridom u jednoj od najbitnijih utakmica od početka sezone.

Standings provided by Sofascore

Željko Obradović imao je samo reči hvale o Kraljevskom klubu.

Šta pričati o Realu? Prvaci Evrope, tim koji dominira i ove godine u Evroligi, fenomenalan sastav, izvanredno vođeni, treba da odigramo perfektnu utakmicu ukoliko želimo pozitivan rezultat, a on nam je i te kako potreban zbog želja koje još imamo i borićemo se do kraja da ih ostvarimo. Da ne ponavljam o kvalitetu tog tima na svim pozicijama, imaju i oni probleme, neki igrači nisu tu, ali u tom sastavu ko god da nije tu neko će to nadomestiti i to je to - rekao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading