SVE O MEČU ARMANI-PARTIZAN: Evo ZAŠTO crno-beli MORAJU da pobede večeras!

Autor:

Sport

08.03.2024

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogroman ulog je ispred oba tima.

SVE O MEČU ARMANI-PARTIZAN: Evo ZAŠTO crno-beli MORAJU da pobede večeras!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana su spremni za izazov koji ih očekuje večeras od 20.30 časova u Milanu protiv Olimpije u okviru 28. kola Evrolige.

Ovaj meč nosi veliki značaj za crno-bele, jer bi pobedom mogli da se dodatno približe mestu u plej-inu. Partizan je trenutno na skoru 13-14, i nalazi se na deobi 10. i 11. mesta u Evroligi Ovakav skor imala je i Valensija do sinoć, pošto su "šišmiši" poraženi od Barselone, ali je ispred izabranika Željka Obradovića težak izazov u Milanu - zadržati poziciju koja vodi u plej-in.

Što se tiče zdravstvenog biltena, prema najnovijim saznanjima, trener Mesina će moći da računa na Šabaza Nejpira, Dijega Flakadorija i Nikolu Mirotića, dok Bili Beron, Stefan Tonut i Aleks Pojters neće biti u sastavu.

Sa druge strane, očekuje se da "roviti" Ognjen Jaramaz i Džejms Naneli neće mnogo pomoći timu.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović na prošlom evroligaškom meču

Ovako je Željko Obradović analizirao protivnika.

- Inače, priča o Milanu kao ekipi koja u zadnjih pet utakmica podigla prosek šuteva za tri poena, sa nekih 25 pokušaja su otišli na 32. Karakteristika njihove igre je da imaju četvorke i petice koji su sposobni da šutiraju za tri poena, oni su bitni spoljni igrači koji sve kreiraju i sem Kajla Hajnsa svi ostali su sposobni da šutiraju za tri poena. To su glavne stvari na koje moramo da obratimo pažnju, plus prisetiti se svega onoga što su uradili u prvoj utakmici kada su bili dominantni i dobili s 15 razlike, pa smo mi uspeli da u završnici okrenemo utakmicu, pa čak i da ne bude neizvesna - dodaje Žoc.

Sve u svemu, Partizan definitivno ima imperativ pobede večeras, a uživo prenos meča možete pratiti na kanalu Sport Klub 1, dok će tekstualni LIVE-blog kao i uvek biti obezbeđen na portalu Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading