JEDINO DA SE SRUŠI DVORANA, PA DA NE BUDEMO ZA ŽELJKA! Grobari POTPUNO stoje uz Obradovića, ali postoji JEDAN razlog zbog kog bi se okrenuli PROTIV ŽOCA!

Autor:

Sport

01.03.2024

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo u drugom univerzumu.

JEDINO DA SE SRUŠI DVORANA, PA DA NE BUDEMO ZA ŽELJKA! Grobari POTPUNO stoje uz Obradovića, ali postoji JEDAN razlog zbog kog bi se okrenuli PROTIV ŽOCA!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Blistao je Željko Obradović, trener Partizana, posle velike pobede njegovog tima nad bivšim šampionom Evrope Efesom rezultatom 100:90.

Klub iz Humske je na ovaj način prekinuo seriju poraza i došao do 13. pobede, kojom je ponovo uhvatio priključak za plasman u plej-of najelitnijeg evropskog takmičenja.

Kao što je i jedan od junaka pobede u Areni Danilo Anđušić izjavio - ova pobeda je značila igračima i previše nakon burnog i turbulentnog perioda kroz koji su kao tim prošli pre reprezentativne pauze. Nakon poraza od Crvene zvezde u finalu Kupa "Radivoja Koraća" i izjave Željka Obradovića da će "videti kako će i šta će dok traje pauza" podigla se velika prašina oko pitanja ostanka trofejnog stručnjaka na klupi crno-belih. Ako je i bilo dileme šta grobari misle po tom pitanju, od sinoć je više nema.

Pored predivnog dočeka, navijači Partizana su svom treneru skandirali nekoliko minuta pre početka meča, a on im je uzvratio pobedom. Republika je sinoć bila upravo među pristalicama na tribinama Arene, a grobari nisu imali dileme na pitanje da li Žoc treba da ostane.

Republika

Foto: Republika

Otac i sin gledaju Partizan

- Ne, ne, apsolutno ne pratimo priču o njegovom odlasku, on mora da ostane ovde - rekao je jedan par sa tribina.

Potom smo naišli na po par oca i sina.

- Nemamo apsolutno nikakve sumnje u njega. Čuli ste sve ovo na početku - mislim da nema šta da se doda, rekao je jedan otac, a potom drugi dodao da ne postoji apsolutno ništa što bi moglo da se dogodi pa da promene mišljenje po tom pitanju.

- Samo uz njega i uvek uz njega. Jedino da se sruši dvorana pa da budemo za njegov odlazak - rekla su uz smeh dva prijatelja.

Za kraj, Igor i Mihajlo su rekli da postoji samo jedan uslov da promene mišljenje.

- Rezultati su rezultati. Šta je sve uradio za nas i koliko nas je zadužio svojim uspesima, ima i previše kredita kod nas. Moralo bi da se desi nešto baš katastrofalno pa da kažemo da može da ode. Nešto na nivou ispadanja iz AdmiralBet ABA lige - rekli su njih dvojica za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Goksi

01.03.2024 17:44

Bravo Željko, prvi put da se svi igrači kreću, da si imao strpljenje za pojedine igrače, Ponitku, Anđušića, Avramovića, trebao si da daš šansu i Jaramazu i Koprivici. Videlo se da je Doužer spr igrač i da greši kad se igra jak presing, treba ga pripremati da pod pritiskom bude smiren i da manje greši, ali definitivno nije on za pleja, drugo što je važno, svi igrači Efesa su budno pratili Pantera, tako da su drugi igrači došli do izražaja, Avrmović, Ledej, Anđušić, Ponitka, malo su zatajili centri, ali se videlo drugačija igra, sa mnogo kretnje i lako poentiranje. Samo da još jače se odigra odbrana, da manje igrači ispadaju iz igre, Ponitka, Avrmović, Anđušić, Ledej su odlično odigrali odbranu, malo lošiju odbranu imao je Trifunović i Panter, Kaminski i Koboklo. Ne znam šta se dešava sa Nanelija, Vukčevića, nisu bili u protokolu, Koprivnici si trebao da daš šansu, ali definitivno nemoj da vrši pritisak na igrače, jer negativno utiče na njih, više greše, nemoj da dozvoliš da Panter bude glavni puter za zadnji napad kada se lomi utakmica, to može da bude Naneli, Anđušić, čak mislim kada ne bude igrao u grlu da će Ponitka biti jedan od nosioca igre, bez njega Poljska ne zna za pobedu, on ne samo da je dobar odbrambeni igrač, već je jedan od najstabilnijih putera, slobodno mu daj više da šutira, videćeš kako će da ti rešava utakmice. Sada u domaćem prvenstvu, odmori Ledeja, Avranovića, Pantera, videćeš da će Jaramaz, Ponitka, Trifunović, Anđušić, Vukčević, Koprivnica, Smailagić, Koboklo, Kaminski, Smit, Doužer, Naneli, će doneti bolju igru i rasterećenije doneti pobedu. Smo ih teraj na visoki presing i mnogo više kretanje. Čak možeš pokušati sa Kaminskim i Kaboklom gde će se rotirati na centarskoj poziciji.