MORA DA NOSI KRAGNU, POVREDILA JE VRAT! Anabela otkrila kako joj je ćerka posle udesa! Evo novi detalja! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.03.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo u kakvom su stanju posle saobraćajke!

MORA DA NOSI KRAGNU, POVREDILA JE VRAT! Anabela otkrila kako joj je ćerka posle udesa! Evo novi detalja! (FOTO)

Foto: Instagram.com, Pixabay.com

Pevačica Anabela Atijas progovorila je zdravstvenom stanju svoje naslednice Nine, pa je sada rekla da je dobro i da se oporavlja od stresa i udesa koje su imale sinoć. Ona kaže da će Nina morati da nosi kragnu neko vreme, kao i da je malo povredila vrat.

Nina je dobro. Danas smo bile na kontroli u Urgentnom centru. Lekari kažu da je ugruvana, ali da nema ozbiljne povrede, nije to ništa strašno. Jedino je vrat malo povredila, pa će narednih desetak dana morati da nosi kragnu - rekla je Anabela za Alo, pa je dodala:

Foto: ATA Images, RINA

Anabela Atijas sa ćerkom Ninom

 

To je nešto što se svima dešava. Neka je na čast onima koji se sprdaju sa tim, ja zaista neću da im pridajem na značaju. 

Kako je otkrila, ona i Luna su se vrlo zabrinule kada su dobile informaciju o Nininoj saobraćajki.

Sada smo svi dobro. Ja sam se uzrujala kada sam čula, a i Luna je, ali sada sam uverena da je sve okej pa smo se smirili svi - kaže pevačica.

Kako je naš portal prvi sinoć pisao, Nin je u bolnici rađeno nekoliko testova i pregleda, a u trenutku nesreće se nalazila na mestu suvozača.

Nina je bila suvozač,poslata je kod neurohirurga koji je tražio skener glave. Uputio je kod hirurga i ortopeda. Sa hiruršske strane nema ništa, a kod ortopeda na kraju nije bila - rekao nam je izvor iz bolnice. 

Inače Anabela je nedavno u jednom intervjuu pričala koliko je vezana za ćerke. 

Ja sam to čudo, bila sam na dnu! Zdravstveno sam bila jako loše, raznorazne bolesti su mi se dešavale. Propadala sam u svakom smislu te reči i digla sam se kao Feniks iz pepela i sad sam bolje nego ikada. Deca su me uvek nekako vraćala i nisam dala sebi da padnem skroz. Ipak, kad sam dotakla dno shvatila sam neke stvari. To koliko je porodica važna i koliko su deca nešto posebno. Danas smo nerazdvojne i one su meni kao drugarice. Imamo mnogo razumevanja jedne za druge i ne damo da nam niko sruši ovo što smo izgradile - rekla je pevačica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading