SVI SU DOBRI, ALI ONA MI JE FAVORIT! Ceca otkrila da bi samo Breskvicu poslala na Evroviziju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.02.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ispratila prvo polufinalno veče PZE!

SVI SU DOBRI, ALI ONA MI JE FAVORIT! Ceca otkrila da bi samo Breskvicu poslala na Evroviziju! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić,ST/V. LUKIĆ

Pevačica Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju Zvezda Granda, pa je otkrila da bi na ovogodišnju Evroviziju kao srpskog predstavnika poslala Anđelu Ignjatović Breskvicu, čija joj se pesma i izvedba najviše sviđaju.

Ona kaže da su se svi kandidati pripremili dobro i da su dosta truda uložili u svoje nastupe, ali da joj je Breskvica apsolutni favorit. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ceca Ražnatović

 

Ona je preslatka, talentovana i držim joj palčeve da pobedi. Potrudili su se svi takmičari da ostave utisak što se performansa tiče. Svaka čast za trud, to treba pozdraviti, ali ja sam definitivno za Breskvicu - objasnila je ona.

U jednom momentu pored Cece se pojavio i njen kolega, Dragan Kojić Keba koji se našalio, pa se osvrnuo na pojedine medijske naslove, u kojima je navedeno da nisu u dobrim odnosima. 

- Čisto da vidite da nije bili nikakvih provokacija. Novinari moraju da vide da među nama nema zle krvi- nasmejao se pevač, što je malo iznenadilo Cecu.

Inače, nakon što se Anđela Ignjatović Breskvica plasirala u finale nacionalnog takmičenja "Pesma za Evroviziju", sa pesmom "Gnezdo orlovo", mlada pevačica našla se na meti hrvatskih medija koji su joj uputili brutalne reči.

Naime, posle prve polufinalne večeri PZE, Jutarnji list objavio je tekst posvećen samo Breskvici u kome je Hrvati nazivaju poklonicom đavola, te joj prebacuju da ima "genocidnu pesmu i peva o Hitlerovom letnikovcu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading