PRIJI SLAVA UDARILA U GLAVU?! Posle velikog uspeha koji je napravila u celom regionu, uhvaćena kako se BAHATI PO BEOGRADU (FOTO)

Autor:

Zabava

28.02.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica snimljena tokom brze vožnje na ulicama srpske prestonice, dok je dete bilo sa njom u autu.

PRIJI SLAVA UDARILA U GLAVU?! Posle velikog uspeha koji je napravila u celom regionu, uhvaćena kako se BAHATI PO BEOGRADU (FOTO)

Foto: Extra FM/Jurica Cvitanić

Trenutno jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije Aleksandra Prijović uhvaćena je u bahatoj vožnji i to dok je u kolima bio i njen sin Aleksandar.

Naime, ekipa Paparaco lova snimala je Priju dok je vozila po Beogradu i tom prilikom napravila čak dva prekršaja. Pored prekoračenja brzine, mlada pevačica je prošla i kroz crveno, čime je ugrozila i svoju i bezbednost detata, kao i ostalih učesnika u saobraćaju.

Inače, Prijovićka je ranije govorila o tome kako je odličan vozač, ali je priznala da pravi prekršaje.

Kasno sam položila, par meseci pre trudnoće. Kupila sam odmah auto i krenula sam da vozim i stalno sam želela da vozim. Međutim, ostala sam trudna i nisam uopšte želela da rizikujem tada i da vozim. Tako da sam tek posle porođaja nastavila i volim da vozim. Kažu da sam fenomenalna, ja nekako opušteno vozim, nisam od onih koji se približe volanu i budu zgrčeni. I drugi kažu da sam dobra - ispričala je Aleksandra pre par godina kada se osvrnula i na to što je već zaustavljala saobraćajna policija:

- Policija me je prvi put zaustavila pre jedno dve, tri nedelje, javila sam se na telefon. Nije mi bio spojen telefon na blutut kao što je uvek i javila sam se na telefon samo da kažem: "Ne mogu da pričam sada, čujemo se posle", i samo što sam se javila, policija me je zaustavila.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Prijović ima podršku supruga Filipa i cele porodice

Podsećamo, Prijovićka u poslednje vreme hara regionom, gde ima brojne rasprodate koncerte. Nedavno je u Hrvatskoj provozala svoju novu besnu mašinu. Reč je o crnom automobilu marke BMW čija tržišna vrednost iznosi 150.000 evra, sa kojim se Prijovićka počastila nakon uspešne prošle godine koju je imala.

U novom automobilu sa BG tablicama pojavila se u svom rodnom mestu Beli Manastrir, odakle je išla na pet vezanih koncerata koje je održala u Osijeku.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading