DIVNA VEST ZA GROBARE: Natho PRODUŽIO ugovor sa Partizanom!

Autor:

Sport

28.02.2024

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac se obavezao na vernost.

DIVNA VEST ZA GROBARE: Natho PRODUŽIO ugovor sa Partizanom!

Foto: Starsport

Jedan od najboljih fudbalera Partizana Bibras Natho produžio je ugovor sa crno-belima na još godinu dana, te će član ekipe iz Humske biti najmanje do leta 2025. godine.

Fantastični Izraelac ima 35 leta, ali je na terenu dokazao da su godine samo broj na papiru, te da je i dalje ključni šraf u mašineriji Igora Duljaja.

Natho je u Partizan došao 2019. godine iz Olimpijakosa, a za crno-bele je odigrao 142 utakmice uz 50 postignutih pogodaka.

Republika

Foto: Starsport

Bibras Natho

 

Sledeća sezona će biti šesta u Humskoj za Bibrasa, a jedan je od stranaca sa najdužim stažom u istoriji Partizana.

Natho je i zamenik kapitena, a iako traka pripada Svetozaru Markoviću, mnogi su smatrali da je Natho zaslužio to laskavo priznanje svojim liderstvom i iskustvom.

Dokazao je Bibras da nema ni trunku sujete, tako da se potpuno podredio kolektivu, te mun nije bitno da li počinje meč ili ulazi sa klupe.

Fantastični veznjak je ove sezone postigao sedam golova za crno-bele uz isto toliko asistencija, a navijačima je posebno drag onaj u večitom derbiju kada je savladana Crvena zvezda rezultatom 2:1.

Što se Partizana tiče, oni su na čelu Superlige Srbije sa jednim bodom više u odnosu na prvog pratioca i večitog rivala Crvenu zvezdu.

Crno-bele u subotu očekuje meč na svom stadionu protiv Železničara od 18.30 časova, a nakon toga 9. marta od 17.00 časova gostuju Crvenoj zvezdi na Marakani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading