EMOTIVNO DO SRŽI: Saša Ilić i Danko Lazović ZAPLAKALI uz Partizanove pesme! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.02.2024

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaleri crno-belih ne zaboravljaju svoj voljeni klub.

EMOTIVNO DO SRŽI: Saša Ilić i Danko Lazović ZAPLAKALI uz Partizanove pesme! (VIDEO)

Foto: Starsport

Saša Ilić

Saša Ilić je jedan od najboljih fudbalera Partizana u istoriji, a oličenje je čoveka koji je bio voljen i poštovan čak i od strane pristalica suprotnog tabora.

Sale je bio veliki igrač, a na putu je da postane isti takav trener, a sve što radi u životu dolazi od srca.

Tako je u društvui Danka Lazovića i Slobodana Rajkovića bio na proslavi jednog rođendana, a kada su na red došle Partizanove pesme, suze su svima prisutnima krenule same da teku.

Popeli su se na stolice i počeli su zajedno da pevaju "Da volim crno-bele" uz opšte oduševljenje svih prisutnih.

 

 

Podsetimo, Saša Ilić je crno-beli dres nosio od 1996. do 2005, odnosno od 2010. do 2019. godine, a u međuvremenu je igrao i za Seltu, Galatasaraj, Salzburg, odnosno Larisu. Za crno-bele je odigrao 424 zvanična meča uz 126 golova.

Trenersku karijeru Ilić je započeo u Čukaričkom, da bi potom vodio CSKA iz Sofije i grčki Atromitos na čijem je čelu i danas sa velikim uspehom.

Što se Danka Lazovića tiče on je u bogatoj igračkoj karijeri nosio dres Partizan u čak tri navrata, a igrao je još i za fejnord, Bajer Leverkuzen, Vitese, PSV, Zenit, Rostov, Peking, Videoton i Olimpiju. Za reprezentaciju Srbije nastupio je 47 puta uz 11 postignutih pogodaka.

Slobodan Rajković u bogatoj karijeri nije obukao dres Partizana, iako je bilo obostranih želja, a nastupao je za OFK Beograd, Čelsi, PSV, Tvente, Vitese, Hamburger, Darmštat, Palermo, Peruđu, Lokomotivu Moskva, TSC i MTK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading